Přibíráte nové pacienty?
Dobrý den chtěla jsem se zeptat zdaly příjmáte nové pacienty scháním akutně se 2 dětmi děkuji za odpověd Říhová
Ano přijímáme nové pacienty, pokud máte zájem, kontaktujte nás na tel čísle : 601 224 824 a rádi Vás objednáme. Hezký den
Obdobné otázky
- Dobrý den, přijímáte nové pacienty v Odolené Vodě? Velmi ráda bych se u Vás zaregistrovala.
- Máte ceník, nebo je vše hrazeno pojišťovnou? Potřebuji pomoc ohledně vztahu. Alkohol v rodině, tartínek - můj partner, si nechce přiznat chybu, na detoxikaci nepůjde o konzultaci v partnerské poradně ale uvažuje.
- Chtela bych se zeptat,pohlavni styk(nechraneny,ale neudelal se do me)5.8.Pak 18.8.menstuace(slabsi)25.8.testy z krvr a moci na tehot.u gynek.-negativni.7.9.test tehotensky tez negativni. Muze se tehot.na 100%vyloucit,nebo testy byly brzy. Dekuji
- Dobry den,chtela jsem se zeptat jestli nabirate nove pacienty.Mam takovy problem,od malicka se bojim zubaru..Je mi 27let a bojim se i usmat,tak jsem se rozhodla ze uz stim neco udelam.Mohli by jste mi pomoct?dekuji za odpoved 733573073tel.Hasilova
- Dobrý den pane doktore.Nejsem vaše pacientka. Chtěla bych se vás zeptat jestli přijimáte nové pacientky? Sesvím doktorem nejsem absolutně pokojená.Tak bych ráda přešla k vám. Předem děkuji za odpověd. S pozdravem Koptová Veronika
- Dobrý den, máte smlouvu s VZP? Trápí mě Tinnitus, ORL lékařka je přesvědčena, že problém je v krční páteři. Ještě mě čeká vyšetření u neurologa, ale pravděpodobně diagnózu potvrdí. Rád bych k vám chodil, ale toto je pro mě důležité. Děkuji za odpověď. S pozdravem Petr Vařák
- Jsem zamilovaná do svého bývalého nejlepšího kamaráda. Vždy říkal že mně nikdy neopustí, že to budu já kdo to skončí první. Pak v té nejméně očekávané chvíli mně pustil k vodě. Je to měsíc a nemůžu se z toho dostat. Co mám dělat?
- Dobrý den,pane doktore. Jmenuji se Jan Cába z Č.Budějovic.Jsem Váš pacient. Na pravém předloktí se mi objevil malý pupínek,mám ho tam asi 3.týdny.Pupínek se nehojí a zčervenal.Na svém povrchu se leskne,zatím se nezvětšuje je v průměru 5mm.Myslel jsem si ,že je to po bodnutí hmyzem.Teď mám obavu,že je…
- Dobry den, mam psa- jorksir, kluk, 7 let, naposledy ockovan na vzteklina minuly rok v listopadu, odcervovan kazde 3 mesice. Vcera upadl na bok, rychle mu tlucelo srdicko, neji, ze zacatku docela dobre se napiul, ted nepije, ma hnedou moc, veterinar rekl, ze ma piroplasmosu, pichl mu ijekce, rekl, ze…
- dobrý den, lze se u Vás zaregistrovat? děkuji černíková J, ostrava dubina