Mělo by se ADD léčit? Je nebezpečné neléčené ADD Stačí léčit ADD léky skrze pozornost?
Mělo by se ADD léčit?
Je nebezpečné neléčené ADD
Stačí léčit ADD léky skrze pozornost?
Je nebezpečné neléčené ADD
Stačí léčit ADD léky skrze pozornost?
ADD lze léčit psychofarmaky i terapií. Nejvhodnější terapií je směr: kognitivně-behaviorální (KBT- čili různé nácviky, nové návyky, postupy). Využívá se i EEG biofeedback.
Nejčastější projevy jsou roztržitost, zapomínání a denní snění. Není důležité ADD ze svého života zcela vyloučit, ale také se nenechat omezovat. Záleží do jaké míry Vás život s ADD zatěžuje, co vše chcete poupravit nebo změnit, jestli je vliv devastující nebo nepříjemný.
Obdobné otázky
- Mužů ochrnout když jsem se přiměřeně bouchnul do krku a nebolí mne to už?
- Když beru na tlak léky Bisoprolol a Zorem, můžu si nasadit na měsíc kvůli zkoušky Piracetam AL, NOVO-PASSIT, a nebo místo novopasitu STRES bylinnou směs? Děkuji
- Dobrý den, chi se zeptat na kovovou pachuť v ústech. Jestli může být příčinou deprese a nebo nachlazení, problém s dutinami? Žádné léky neužívám, mám také diabetes, astma a potíže se štítnou žlázou .Tato pachuť se mi objevila až dnes z ničeho nic. Děkuji.
- Dobrý den, mám něco s trávicí soustavou. Mám reflux, jaký neutiší ani omeprazol, beru snad vše na žaludek, výsledek žádný (kinito, aloe vera, probiotika, pangrol, butyrát, omega 3, na začátku potíží jsem nasadila černé uhlí, výsledky krve normální, v zahraničí kde to začalo mi řekli, že to není z jídla)…
- dobrý den chci se zeptat udělali se mi pupínky na noze malé červené a vodnaté jak na chodidlech tak na nartu...také bych chtěl podotknout že jsem byl v kontaktu s osobou co měla svrab ale je to už cca měsíc od doby co jsme se viděli takže nevím jestli sem to nechytil třeba...děkuji za odpověď
- Dobrý den, v ústní dutině a na dásních se mi vyskytuje bílý, lehce stíratelný plak, který připomíná takovej hustší sopel. Může se jednat o kvasinkovou infekci?
- Dobrý den, je mi momentálně 19 let (muž). Pubertu jsem měl již na základní škole v posledním ročníku - změnil se mi hlas, začalo mi růst ochlupení, ale v jiných aspektech těla jsem tento vývoj téměř nezaznamenal, jelikož jsem brzy přestal růst. Je pro mne obtížné nabrat svalovou hmotu, shodit váhu (91…
- Dobrý den chtěla bych se zeptat,beru elicia antidepresiva 5g jeden ráno jeden večer.stav úzkosti se mi zlepšil jen když mám měsíčky nebo plodné dny tak se mi ten stav zhorší po psychické stránce souvisí to nějak děkuji
- Dobrý den, je po TEP kyčlí vhodné dřepování? Informace se různí. Děkuji
- Dobré ráno, rád bych se informoval, jak urychlit proces hojení pokožky u kořene penisu a zároveň na jeho spodní straně. Abych nastínil situaci. Na výše popsaném místě se mi poprvé jednou ráno vytvořil větší, bílý beďar/puchýř. I přes zjevnou bolest sem se ho zbavil. Nicméně zůstala po něm ranka,…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: