Dobrý den, rád bych znal názor odborníka na současný stav níže charakterizované osoby. - vykání t
- vykání těm nadřízeným, kterým se normálně tyká. Až po 2 týdnech mě kolegové inspirovali jim tykat také, aby to nebylo divné.
- párminutové výčitky svědomí při nevykání manažerům, i přesto, že jim kolegové tykají.
- strach z navazování kontaktu s druhými lidmi, výhradně ženami.
- neustálé doufání, že se nic v životě nepokazí/nezhorší/nepo*ere..
- Udržování vlastního sebevědomí tím, že jsem finančně zajištěný a oddaluji se sociálnímu dnu (lidé bez domova, závislí na drogách).
- žiji rok stylem práce/spánek za účelem šetření finančních prostředků z důvodu koupě RHD vozidla, jen protože je vyjímečné, a nikdo v okolí jej nevlastní.
- Strach z pořízení pračky, i když mám finanční prostředky. Důvod je takový, že si to neumím zapojit a raději si jezdím prát na pracoviště.
- Velmi špatné navazování očního kontaktu, výhradně s osobami, které se mi líbí (ženy).
- Velmi špatné chápání ironie, zejména také velmi často mám doplňující otázky na něco, co autor myslel jako vtip a byl všemi pochopen, jen mnou ne.
- Neustálý strach v práci, z toho, že mě potrestají za špatné/nedostatečné výsledky. Když jsem zavolán do kanceláře, okamžitě si představuji své propuštění.
- představa nejlepšího pocitu na světě je noční projížďka ve vysněném vozidle po prázdné dálnici s oblíbenou hudbou, kterou navíc nikdo v okolí neposlouchá.
- Neustálé skládání rubikovy kostky/hraní si s propiskou, atd.. z důvodu nezaměstnanosti jinou činností
- Zájem o švédský jazyk, i přes jeho nepoužitelnost pro mě.
- Neúspěch navázání bližšího přátelství s nikým jiným, než s k přáteli mého dětství.
- Pocit maximálního uspokojení při běžném poslouchání hudby v soukromí.
- Velmi zvláštní pohyby a gestikulace
- Vysoce intelektuálně vyspělé vyjadřování na úrovní vysokoškolského profesora, a to už od 8. třídy základní školy.
- Znalost anglického jazyka na úrovni rodilého mluvčího i přesto, že jsem se anglicky v životě neučil a jen ji odposlouchal od videí.
- Neustálé argumentování bez konce, jsem schopen o věci diskutovat dokekonečna, dokud druhá osoba nevykazuje nezájem ve vyšší míře, jinak stále pokračuji.
- Absolutní nezájem o sexuální kontakt se ženami. - 100% asexualita
- Velmi nevyrovnaný stravovací režim, (1/2/3)x denně podle nutnosti jíst/hladu.
- O volně chodím spát dle potřeby, většinou velmi pozdě nad ránem.
- Jsem fascinován produkty, které se v mém okolí nevyskytují (například hrníček s motivem lega/rubikovy kostky, peněženka s motivem Eura/dolaru), vozidlo s volantem na druhé straně.
- Opravdu velmi mě mrzí situace po nalezení neshody s diskutujícím, až iritující potřeba prominutí od druhé osoby při mém pochybení(i po hodině se omlouvám, dokud mi osoba verbálně nepromine).
- Při jakékoliv netradiční situaci velmi vysoká úroveň stresu a strachu, že se nedostanu z místa domů/neodstraním nepojízdné vozidlo z vozovky/nevyřeším životní situaci.
- Při chůzi lesem téměř maximálně přivřené oči ze strachu jejich propíchnutí větvemi.
- Lhání ve společnosti v sexuální oblastech za účelem udržení si současného respektu v kolektivu a nepůsobení divného chování.
- Hraní té stejné počítačové hry po dobu 13 let, a to i přesto, že je v současnosti méně a méně populární a má oblíbené nástupce.
- V životě jsem se napil 2x alkoholu pouze z donucení, po jeho konzumaci se mi okamžitě chtělo zvracet, naštěstí jsem to udržel. (velmi ale velmi těsně).
- Neustálé doufání v jednoduchý život s velmi nízkými cíly. (vlastní vysněné vozidlo, telefon s hudbou, průměrný počítač a občas televize je dostačující).
- Strach z řešení běžných situací, například jít k obvodovému lékaři/zubaři na preventivní kontroly, z důvodu současného naprosto bezproblémového zdravotního stavu.
- Teď mi začala trochu vibrovat spojka a já mám velmi vysoký strach z toho, že musím závadu diagnostikovat a naplánovat servis, a že se mi to nepovede.
- Neustálý stres z okamžité nepojíznosti vozidla na cestách, jezdím v rozmezí pouze 2 - 3,5 tisíce otáček za minutu, a snažím se dokonale řadit.
- Uvažování o firemních odvozech za účelem ušetření více peněz pro vysněný vůz a vyhnutí se běžným servisním nákladům.
- Vlastní vědomí o tom, že žiji formu života práce/spánek už po dobu 1 roku, a plánuji to tak mít i další 2.
- Velmi naivní, při rozhovorech si ze mě každý může dělat srandu v různých oblastech, která by každému přišla jasná, jen já tomu naprosto věřím a ptám se na podrobnosti.
- Absolutní nezájem o kulturní záležitosti, při návštěvě rotundy ve Znojmě mě zaujala odlehlá oblast směrem na jih, kde byl nad řekou les s loukou. Na té louce bych si lehnul a poslouchal hudbu
klidně 3 hodiny v kuse.
- V rodné vesnici se chodím v létě v nočních hodinách (1:00 - 2:00) projít na místní fotbalové hřiště, lehnu si do trávy a poslouchám hudbu X hodin s uvažováním a přemýšlením nad abnormálními
životními situacemi, které nemohou nastat.
- Potíže se spánkem, věci, které normální lidi neslyší, slyším a způsobí že nemohu spát. Vždy usínám v průměru 2 hodiny.
- Nejlepší obhájení maturitní práce na škole v historii.
- Každý den se průměrně 1 hodinu dívám na youtube na videa, kde jsou natočené záběry z kamer z vozidel, které zabírají nepříjemné sitauce na silnicích, za účelem jim předejít v budoucnosti. Už
to sleduji denně hodinu po dobu půl roku.
- Při nějakém pádu osoby v mé blízkosti se leknu a velmi vážně reaguji na to, co se dotyčnému stalo, místo toho ostatní se začnou velmi intenzivně smát, protože jim to přijde vtipné.
- Během posledních 7 let jsem neonemocněl, ani nachlazení, vůbec nic.
- Když přijdu do práce, tak si zbytečně umyji ruce a zbytečně se vysmrkám, ikdyž nemám vůbec potřebu, nevím proč.
- Menší šikana na ZŠ (nič vážného, protože jsem fyzické napadání ignoroval společně s bolestí, tak to agresory nebavilo). Spíše schovávání věcí, které jsem na začátku hodiny začal hledat,
dokud jsem je nenašel, bez ohledu, jestli je v přítomnosti kantor.
- denně chodím po místnosti v mém bytě a hovořím si aktuální skutečnosti a nahlas nad nimi přemýšlím. (5 minut, někdy více).
- Muž, 20 let, silná podváha.
- strach z navazování kontaktu s druhými lidmi, výhradně ženami.
- neustálé doufání, že se nic v životě nepokazí/nezhorší/nepo*ere..
- Zájem o švédský jazyk, i přes jeho nepoužitelnost pro mě.
- Pocit maximálního uspokojení při běžném poslouchání hudby v soukromí.
- Velmi zvláštní pohyby a gestikulace
- Absolutní nezájem o sexuální kontakt se ženami. - 100% asexualita
- Velmi nevyrovnaný stravovací režim, (1/2/3)x denně podle nutnosti jíst/hladu.
- O volně chodím spát dle potřeby, většinou velmi pozdě nad ránem.
klidně 3 hodiny v kuse.
životními situacemi, které nemohou nastat.
- Nejlepší obhájení maturitní práce na škole v historii.
to sleduji denně hodinu po dobu půl roku.
- Během posledních 7 let jsem neonemocněl, ani nachlazení, vůbec nic.
dokud jsem je nenašel, bez ohledu, jestli je v přítomnosti kantor.
- Muž, 20 let, silná podváha.
díky za dlouhý a detailní popis. Troufla bych si tipnout, že jste neuvedl, že máte také vysoce nadprůměrné IQ, dokážete hravě vyřešit složité matematické úlohy a logické záhady, které jiní řešit neumí a ani nechápou zadání. Je Vám možná vlastně docela dobře (až nejlépe) o samotě a máte druh humoru, kterému jiní lidé nerozumějí. Vaše exaktní a strukturované myšlení je něčím, co Vás od společnosti jiných lidí vlastně izoluje. Vy často nerozumíte světu "mainstreamu" a oni zase tomu Vašemu. Pokud to tak je, vězte prosím, že osobností, které mají podobné charakteristiky, není ve společnosti zase až tak málo, jak by se mohlo zdát a trápí se podobně jako Vy. Zkuste najít psychologa - terapeuta, ke kterému budete mít maximální důvěru a budete s ním nebo s ní moci mluvit svobodně a otevřeně. Možná se nemusíte přizpůsobovat většinovému vnimání "normálnosti", ale přesto můžete žít spokojeně a hlavně přimout sám sebe tak, jak jste.
Zveme vás na návštěvu: Psychologické konzultace - 1 850 Kč
Návštěvu si můžete objednat přes portál Známylékař.cz. Použijte tlačítko Objednat se.
"Prosím, je to velmi zajímavé v popisu, ale nutno osobně ve Vaší přítomnosti probrat a najít řešení situace.
Dík
Vignatiová Marie
Dík
Vignatiová Marie
Obdobné otázky
- Dobrý den, Nevím co dělat, strašně se mi mění různé nálady, spiš ty špatné. Jednou mi je fajn a když nemám co na prací nebo stačí když se něco stane,nebo klidne i z ničeho nic zacnu mit pochyby a všechno co se stane svadim na sebe, nesnáším se, nejraději bych odešla ze země, všechno si vycitam, dostanu…
- Dobrý den mám zapíchli střep v noze a je hluboko a není to vidět jen cítím jak mě to bolí a píchá v okolí místa jak doktor pozná přesně kde to mám zapichle děkuji
- Dobrý den chtěla bych vás poprosit o radu s přítelem jsme spolu měli pohlavní styk 15.9. poté jsem si 17.9. vzala prášek Escapelle a teď mám zpoždění menstruace mohu být těhotná?? Beru antikoncepci, ale jeden den jsem zapoměla, proto jsem užila prášek Escapelle mám bolesti hlavy, bolesti v podbřišku,…
- Dobrý den. V poslední době mám v levé ruce neustálý pocit brnění a zhoršené citlivosti. Nejhorší je to v noci, kdy brnění přejde do bolesti, která mě probudí. Bolest se lokalizuje v celé paži, v ruce vnímám více brnění a zhoršenou citlivost. Když chci sevřít pěst, mám pocit, že je ruka oteklá. Funkčnost…
- Dobrý den, už delší dobu (v rozmezí 4 let) trpím velkým strachem ze smrti, až to přechází v úzkost. V posledním roce se to zhoršilo natolik, že je to na denním pořádku. Občas kvůli tomu nemohu usnout nebo mám úplnou paniku. Často si na to jen tak vzpomenu, při činostech, které stím vůbec nemají nic společného.…
- Dobrý den,mám 14 dní po nanesení bílé plomby na stoličku 7 dole.zub byl citlivý na veškeré jídlo, teplé i studené,dnes mi začala večer tupá bolest,ale již taková abych si vzala lék na utlumení,ze stoličky mi předchozí plomba vypadla a druhý den jsem dostala novou jen bílou,co s tím? Prosim poraďte
- Krásný večer přeji, sháním volného zubaře v Opavě. Nevíte náhodou o někom, kdo by přijal jednoho klienta? Mám několik kazů, potřebuji je opravit.. Předem děkuji za odpověď.
- Mravenceni ruky Dobry den, v praci jsem si namohl zada mezi lopatkami. Pozdeji se to uklidnilo a nyni me boli sije, hlavu nemohu zaklonit poradne dozadu, bolest me vystreluje do praveho ramene a ruky a mravenci me konce prstu prave ruky. Zaroven me boli mezi pravy prsem a pravym ramenem. V noci nemohu…
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda brnění prstů a stahy obličeje patří k přiznakům RS. Také mě bolí temeno hlavy a točí se mi hlava,děkuji.
- Je možné dlouhodobé točení hlavy když mám osteochondrozu krční páteře (střední a lehké stádium) i když páteř nebolí? Jen hlava.. děkuji:))
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: