Dobrý den, Nevím co dělat, strašně se mi mění různé nálady, spiš ty špatné. Jednou mi je fajn a kd
Nevím co dělat, strašně se mi mění různé nálady, spiš ty špatné.
Jednou mi je fajn a když nemám co na prací nebo stačí když se něco stane,nebo klidne i z ničeho nic zacnu mit pochyby a všechno co se stane svadim na sebe, nesnáším se, nejraději bych odešla ze země, všechno si vycitam, dostanu záchvat breku a prostě přemýšlím nad špatnýma věcma.
Pak se jakoby ,,probudim" a jsem v pohodě, jen jsem pak vyčerpaná a zmatená,zacnu si vše uvědomovat. Nechci už takové nálady kdy jsem v koncích a vše svadim na sebe a nesnasim se.
Potřebovala bych prosim poradit co se mnou je, co mám dělat,jestli někde zajít nebo je to normální, děkuji za váš čas předem.
Je mi 17let a tohle přežívam rok
Nevím co dělat, strašně se mi mění různé nálady, spiš ty špatné.
Je mi 17let a tohle přežívam rok
Dobrý den, v období dospívání se občas stává, že se člověk rozladí, prožívá tyto vlny a je velmi příhodné se zajít poradit a probrat to s odborníkem. On posoudí, jak je to vážné a co s tím. V ordinaci se s tím setkávám a nejčastěji stačí pár setkání, povídání, nových nápadů a možností - co dělat a život se změní k lepšímu.
Tak zkuste.
Tak zkuste.
Obdobné otázky
- Dobrý den mám zapíchli střep v noze a je hluboko a není to vidět jen cítím jak mě to bolí a píchá v okolí místa jak doktor pozná přesně kde to mám zapichle děkuji
- Dobrý den chtěla bych vás poprosit o radu s přítelem jsme spolu měli pohlavní styk 15.9. poté jsem si 17.9. vzala prášek Escapelle a teď mám zpoždění menstruace mohu být těhotná?? Beru antikoncepci, ale jeden den jsem zapoměla, proto jsem užila prášek Escapelle mám bolesti hlavy, bolesti v podbřišku,…
- Dobrý den. V poslední době mám v levé ruce neustálý pocit brnění a zhoršené citlivosti. Nejhorší je to v noci, kdy brnění přejde do bolesti, která mě probudí. Bolest se lokalizuje v celé paži, v ruce vnímám více brnění a zhoršenou citlivost. Když chci sevřít pěst, mám pocit, že je ruka oteklá. Funkčnost…
- Dobrý den, už delší dobu (v rozmezí 4 let) trpím velkým strachem ze smrti, až to přechází v úzkost. V posledním roce se to zhoršilo natolik, že je to na denním pořádku. Občas kvůli tomu nemohu usnout nebo mám úplnou paniku. Často si na to jen tak vzpomenu, při činostech, které stím vůbec nemají nic společného.…
- Dobrý den,mám 14 dní po nanesení bílé plomby na stoličku 7 dole.zub byl citlivý na veškeré jídlo, teplé i studené,dnes mi začala večer tupá bolest,ale již taková abych si vzala lék na utlumení,ze stoličky mi předchozí plomba vypadla a druhý den jsem dostala novou jen bílou,co s tím? Prosim poraďte
- Krásný večer přeji, sháním volného zubaře v Opavě. Nevíte náhodou o někom, kdo by přijal jednoho klienta? Mám několik kazů, potřebuji je opravit.. Předem děkuji za odpověď.
- Mravenceni ruky Dobry den, v praci jsem si namohl zada mezi lopatkami. Pozdeji se to uklidnilo a nyni me boli sije, hlavu nemohu zaklonit poradne dozadu, bolest me vystreluje do praveho ramene a ruky a mravenci me konce prstu prave ruky. Zaroven me boli mezi pravy prsem a pravym ramenem. V noci nemohu…
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda brnění prstů a stahy obličeje patří k přiznakům RS. Také mě bolí temeno hlavy a točí se mi hlava,děkuji.
- Je možné dlouhodobé točení hlavy když mám osteochondrozu krční páteře (střední a lehké stádium) i když páteř nebolí? Jen hlava.. děkuji:))
- Dobrý den, jsem zoufalá, odstěhovala jsem se synem od manžela, rozchod proběhl v klidu, ale náš syn 11 se chová jinak, nespolupracuje, je agresivní, neposlouchá, nevíme si s ním rady, vím, že je nešťastný, ale nemůžu se mu podřizovat, začíná mít i negativní myšlenky a je zlý. Prosím o radu děkuji předem…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: