Dobrý den, mou zdravotní situaci ,vidim jako zoufalou, jsem na psychickém i fyzickém dně . Nechci někaj moc výřit vody kolem mě. Bydlím na vesnici a i v okolnich vesnicích me mají zatím za sikovnyho kluka . Porád se po mě povazují vsude vykony ,ale nikdo neví,jakymyzdravotními potízi si uz temer 3 roky prochazim . Opravdu se mi to darilo tajit 3 roky ale uz sna dne a mam dlouho i tam ty....... myslenky...... Na druhou stranu mam kolem sebe dost lidi kterí by se mi určite snazinili pomoc ale lecba bude urcite velmi náročná a urcite i drahá ..... Vubec nevím co mam delat ale situace je velmi spatná . chapu ze mi urcite poradite se rychle nekomu sverit ale je to velmi narocné protoze jsem znamy ve vsech okolnich obcich a vsichninse budou snazit do toho zapojit a nedej boze me zacnou litovat . diky za nejakou radu ikdyz uz si mysliz ze je pozde .
Čtu, že se cítíte být na dně. Nechcete, aby o tom vědělo okolí. Zároveň je poznat, že je pro Vás potřeba pomoci opravdu naléhavá. Z textu ale není zcela jasné, co přesně Vás trápí. Tak mám tendenci usuzovat, že jde hlavně o "ty myšlenky".
Je moc hezké, že by Vám všichni chtěli nějak pomoct, ale rozumím, že to nechcete.
Doporučení opravdu zní:"Svěřte se.", ale nemusíte se svěřovat okolí ani blízkým. Zavolejte na linku důvěry. Ta je zcela anonymní a mají velmi pevná pravidla důvěrnosti. Oni budou umět lépe doporučit, jaké kroky má smysl udělat dál, navíc na to nebudete tak sám.
Někdy se může stát, že někdo, kdo se na věc dívá z odstupu, může vidět řešení, které nebude tak složité a drahé, jak se obáváte.
Třeba je ještě čas to vyřešit. A Vy můžete udělat první krok tím, že zavoláte na linku důvěry.
Držím palce
Hanka Kyrianová
Držím palce
Hanka Kyrianová
Obdobné otázky
- Dobrý den, na sonografickém vyšetření mi byla nalezena tříselná kýla na obou stranách. Navštívila jsem proto chirurgii i kýlní ambulanci, kde mi bylo na obou místech po vyšetření pohmatem sděleno, že zatím není zákrok v podobě operace potřeba. Kýla zatím není viditelná (v místě třísel nemám žádné viditelné…
- Dobrý den, chtěl bych se zeptat beru Eliceu 3,5 týdne 10mg 1x ráno a mám nějaké bolesti pořád žaludku i pocit plnosti a křeče ve střevech ale krev i gastro mám v pořádku mám to asi z nervu měla by se ta dávka zvýšit? a kolik asi? můj doktor má ted dovolenou a zdá se mi že ten ucinek nějak polevuje popř.…
- Dobrý den, již několik měsíců mě trápí opakované závratě, nevolnost, bolest hlavy, slabost a smrkání krve spojené s krvavými strupy v nose. Není to to nepřtržitý stav ale až na občasné dny úlevy je to většinově takto. Jaký postup je dobré v takové situaci zvolit a případně na jaké problémy mohou tyto…
- Dobrý den, chci se zeptat nás známý má cukrovku a picha si inzulín a když si sedne tak hned usne.Cte si a usne.Co to může být že pořád usíná?
- Dobrý den , beru eliceu a neurol asi 3-4 tydny a zda se mi ze účinky nějak ustavaji ale doktor mi neřekl ze bych měl zvyšovat dávku je to problém ? Nebo počkat ještě .. občas mě teda dost bolí žaludek a střeva děkuji.
- Dobrý den. Jak dlouho jsem infekční s infekcí v krku, na kterou jsem dostala atb Xorimax 500 na týden? Nemám žádne jiné příznaky. Jsem bez rýmy, bez kašle, nebolí hlava. Děkuji, H.
- Dobry den, chci se zeptat jestli u me zjisti v moci travu kdyz mam dalsi den dat ranni moč doktorovi protoze mam problemy s mocovym mechyrem…zjisti to u me marihuanu?
- Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli když mám jítna vstupní prohlídku k závodnímu doktorovi a potřebuji od svého praktického lékaře výpis z karty může mi ho praktický lékař zaslat. e-mailem? Z důvodu že je odemne zdálen 200 km ? Děkuji Za odpověď
- Dobrý den. male jsou 3 rok, chodí 3x v týdnu do jeslicek. Od září by měla nastoupit do školky.2x v týdnu mi před odchodem do jesly zvraci. Když jde domu z jeslicek, tak mi učitelky říkají, ze si rano vždy trosku pobreci a pak je v pohodě. Nevim co udělat, aby nezvracela. Děkuji
- Dobrý den, na mandlích se mi objevily bílé čepy, při polykání mě v krku bolí, teplotu nemám. Dnes se mi objevila lehce nateklá a zarudlá tvář. Jak to mám řešit?
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: