Dobrý den, dítě (SŠ) odmítá chodit do školy, má strach až fóbii. Potřebuji poradit odborníka, na kterého se máme obrátit. Děkuji.
Ráda s Vámi budu spolupracovat.
Pokud jste z Brna či okolí, mám také nyní nějakou volnou kapacitu.
můžete se obrátit na Pedagogicko - psychologickou poradnu ve vašem okolí.
Jinak Vám mohu nabídnout termín konzultace ve své soukromé praxi.
S pozdravem,
Markéta Rozsívalová
můžete se obrátit na Pedagogicko - psychologickou poradnu ve vašem okolí.
Jinak Vám mohu nabídnout termín konzultace ve své soukromé praxi.
S pozdravem,
Markéta Rozsívalová
Obdobné otázky
- Dobrý den mohla bych se k Vám objednat?Chtěla bych do evidence.Děkuji Z pozdravem Kolářová
- Doobry den, jelikoz mam nizkou delozni sliznici, tak mi ma gynekolozka predpsala Estrofem od 1. DC a Urogestan 17-27.DC. Snazime se s manzelem o miminko, ale cetla jsem, ze Estrofem brani ovulaci. Je tomu tak? Snazime se tedy marne? Estrofem jsem dostala na 3 mesice. Dekuji za odpoved, zda je mozne…
- Dobrý den prosím berete ještě pacienty? Hledám stomatologa pro mě a mojí rodinku (manželku a dvě děti)
- dobrý den,je mi to blbé,ale řeším teď jednu nepříjemnou situaci.muj přítel si je jistý tím,že jsem ho podvedla a argumentuje mi to tím,že ho to dva dny po tom palelo' uvnitř při curani a při pohmatu.ja jsem si jistá tím.ze jsem ho nepodvedla ale díky tomuto mi to nevěří.chodim.na pravidelne prohlídky…
- Chtela bych se zeptat za kolik mesicu mi muze byt znovu povoleno ridit Mostovy Jerab v Hale kdyz jsem naposledy mela Zachvat v roce 2017/11 mesic a do dnesniho dne jsem zadny jiny nemela jen uzivam lek Keprra 1-0-1 ? Dekuji
- Dobrý den, je možné zakoupit nějaký prostředek na vybělení zubů bez toho, aniž bych si zničila zubní sklovinu? Již ji mám dost zničenou, je pro moje zuby nějaký produkt na bělení vůbec vhodný? Děkuji.
- Dobrý den, je mi 17 let a mám veliké problémy při menstruaci (zvracení, průjmy, šílené bolesti). Je to tak neúnosné že musím každý měsíc brát algifen nejlépe 40 kapek dvakrát denně. Nemohu vykonávat normální činnost například chůzi, narovnat se nebo jít do školy. Mívám to někdy i 11 dnů ale poslední…
- Dobrý den, chci se zeptat na jak dlouho se dává nehormonalní tělísko. Existuje tělísko třeba na rok nebo na dva? Děkuji
- Dá se rehabilitační metodami léčit roztroušená skleróza s parkinsonským syndromem? Myslím tím hlavně problémy s chůzí a rovnováhou.
- Dobrý den, Již několik let trpím OCD, která mě začíná dost svazovat v životě, omezuje mě, chci se jí zbavit, ovšem bez medikace či behaviorální terapie vím, že to nepůjde. Mám však strach, že budu po lécích "utlumená", což si kvůli práci a studiu nemůžu dovolit. Zároveň mám strach, aby až budu mít děti,…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: