Dobrý den, Chtěl bych se zeptat na koho se obrátit když trpím klaustrofobií a jak se daná fóbie lé
Chtěl bych se zeptat na koho se obrátit když trpím klaustrofobií a jak se daná fóbie léčí. Děkuji za odpověď
Dobrý den, myslím si, že se můžete obrátit na jakéhokoliv psychologa. Většinou za danou fobií je ještě něco hlubšího, co je potřeba vynést na světlo, vyřešit...A pak fobie často zmizí úplně...Držím palce
PhDr. R. Luxová
PhDr. R. Luxová
chtěla bych moc ocenit, že dovedete svěřit. Můžete si vyhledat jakéhokoliv psychoterapeuta, která Vám pomůže najít jiný pohled na klaustrofobii a pomůže naučit se ji zvládat.
Držím moc palce.
Stanislava Ševčíková
Držím moc palce.
Stanislava Ševčíková
Dobrý den, vymyslela jsem přímo metodu, kterou můžete strachy vyřešit, jmenuje se Cesta Pod vědémí. Strachy, či fobie jsou velmi lehké na odstranění, budete až překvapený jak lehké to je. Daleko těžší je práce ze sebeláskou, sebevírou, autentičností. Krásný den.
dobrý den, děkuji za dotaz, psychoterapie je výborný nápad. S pozdravem M. Sz.
Obdobné otázky
- Dobrý den pane doktore,je mi 40 let a trpím na hnisave anginy.To že mám čepy na mandlich neustale i kdyz nemam anginu uz ani neregistruji.Bylo by možné mandle odoperovat plazmou i v mem veku?Děkuji za odpověď
- Dobrý deň, mama má 60 rokov a už 40 rokov trpí veľkými krvácajúcimi ranami na dlaňových stranách rúk. Praskliny sa objavujú v každom záhybe ruky až po zápästie. Ak sa rana aj zahojí, tak už pri slabom pohybe zase praskne. Je to veľmi bolestivé a niekedy nemôže ani vystrieť ruky. Vyskúšala rôzne masti…
- Dobrý den.Prosím o radu.Od začátku března 2018 se necítím dobře.Pociťuji vyčerpání a velikou únavu,která se horší.Potím se,víc v noci.Bolí mě na levé straně hrudníku(bolest se táhne k zádům),často mě bolí hlava,levé oko(za okem),světloplachost,blikání v očích.Dráždivý kašel.Návštěva obvodního lékaře.Odebrána…
- Nemam doktora ani zdr.dokumentaci bydlim v kralupech pracovne a potrebuji nutne doktora prosim v op mam jinou adresu mam problem z brichem dekuji
- Dobry den mam 7 letou dcerku jmenuje se Jennifer mame velke problemy s usínáním a ze se ji ukazuje oblicej nejake pani a ale me vice dela starost ze se boji uplne vseho vetru a hlavne bourky vim ze deti maji strach ale toto je opravdu hrozne ne jen ze se crla klepa ale krici a dosahuje to az do hysterickeho…
- Dobrý den mám panicky strach to zubaře ale už mám takové bolesti že nespím určitě mám zánět zubů ale aj tak sa bojím a už by se ráda usmívala
- Dobrý den,již pět let chodim neúspěšně s bolesti loktu a předloktí a ted se přidali bolesti prstu a ortoped mi postupně operuje šlachy ale lokty nedoporučuje operovat.Jinak se dlouhodobě lecim také s krční páteří.Můžete mi prosím poradit co bych ještě mela vyzkoušet a kam se obrátit?Děkuji.
- Dobrý den. Prosím o obecnou informaci o možnostech pro podporu erekce pro zdravého muže lehce nad 50 let, který pravidelně 1x ročně absolvuje komplexní kontrolu svého zdravotniho stavu. Nejde o zásadní problém, spíše o možnost prodloužení doby erekce během samotného aktu, kdy výdrž po celou dobu je nedostatečná…
- Dobrý den, je prosím vás možné aby po vytržení zubů otekly oči (víčka a pytle pod očima) ?. Ve středu mi vytrhli 2 zuby a včera mi otekly oči. Dávám si studené obklady. Není to prosím žádná komplikace ? Děkuji za odpověď.-
- Dobrý den, už 5 let jsem nebyla u zubaře, hrozně se bojím injekcí. Opravdu paničky, jednou jsem zubaře kousla do ruky, doteď se za to stydím. Existuje nějaká metoda umrtvení bez injekce, nebo mám stále smůlu a musím počkat až mi zuby vypadnou samy? Moc děkuji za odpovědi.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: