bez titulu
Dobrý den.Pane doktore, nedávno jsem vyléčila své pejsky z nachlazení(kašel a pšikání=)Stinulox a Jitrocelový sirup),doma mám chované pouze v bytě dvě kočky, z nichž jedné z nich je téměř 20 roků-ta je v případě léčby nápomocná a dá se s ní manipulovat, ale druhá o rok mladší, se nedá dát ani do přepravky, pochovt, drápky stříhat apod..proto není pro mě možné se s ní dostavit na vyštření.Prosím Vás tímto o radu, v jaké formě jí mám podat léky a případně jaké,ráda se dostaví a za případnou konzultaci bez ní zapllatím,Jinak nejeví známky ani stáří ani nemoci, jen si tak přes den pšiká, spíše se bojím aby to nechytli fenky, jedna je půl roční po kastraci a obě se nedávno doléčily sami, jak jsem již zmínila.
Velice předem děkuji za radu a za pochopení mé situace. Včera jsem s Vámi již konzultovala kastraci feny písemně i telefonicky, což budu řešit v následujím období a ještě jednou děkuji za důležité informace.
S pozdravem
S pozdravem
příčin pšikání u kočky může být opravdu hodně. Proto by jste spíš měli s kočičkou navštívit veterinárního lékaře ( i když to bude pracné) ať pořádně kočku prohlídne a stanoví diagnozu.
Bohužel z Vašeho popisu nemoci Vám nemůžu víc pomoct, určitě se ale nebráním dalším konzultacím.
S pozdravem Seman.
S pozdravem Seman.
Obdobné otázky
- Dobrý den, od listopadu mě začala bolet špička (konec) kostrče. Je mi 32 let a mám sice sedavé zaměstnání,ale sportuji,žiji zdravě.Byla jsem na fyzioter.masáži, ale bohužel ta nezabrala. Prosím o Váš názor. Děkuji. Klára
- Hezký den, potřebovala bych vyšetřit mateřské znaménko na zádech, mám ho už od narození, kdy mi ho kontrovala mamka, ve vyšším věku si ho už kontroluji sama, byla jsem u dvou doktorů, kteří mi ho odmítli vyříznout. Včera jsem zpozorovala, že se mi zvětšilo. Je možnost objednání v nejbližším…
- Dobrý den, jaký máte postoj k odkladu povinného očkování( konkrétně MMR) na pozdější věk dítěte?Je to možné? Hledáme pediatra který bude respektovat i názor rodiče. Děkuji
- Dobrý den, jakým způsobem se mohu u Vás objednat? Je hrazené v rámci pojišťovny. příp. Kolik stojí 1h sezení. Děkuji za odpověď
- Dobrý den , idem rovno na vec . Mam problém pri sexe s predčasnou ejakuláciou ..opisem Vám to takto ked ma priateľka robí rukou alebo ústami neni problém vydržať 15-20min. ale ako náhle ho do nej vsunem tak sa urobím do 5-7min.som z toho nešťastný neviem co mam robiť a som z toho zúfalý .. a…
- Dobrý den, raáda bych se informovala o ceně za kastraci fenky do 10kg ( případně i s ULTZ ošetřením zoubků ). Děkuji předem za odpověď.
- Dobrý den, mám sedmnáctiletého syna s DMO, u kterého před několika lety diagnostikovali ve fakultní nemocnici epilepsii, jedná se hlavně o noční záchvaty. Užívá Timonil Retard 150. Začalo se na nízkých dávkách, ale postupně se zvyšovaly, protože se znovu objevovaly po nějaké době záchvaty a byly…
- Dobrý den, mohla bych vás navštívit v tomto týdnu? Mám vyrášky na hlavě i na krku, dost to svědí, jsem po barvení vlasů. Děkuji za odpověď.
- Dobrý den paní Doktorko, mám chrup ve velmi špatném stavu 6 zubů pouze kořeny zbytek poničen. Měl bych na Vás prosbu, na základě Vašeho kladného hodnocení na tomto portálu, jsem se rozhodl překonat svůj strach a pořádat o pomoc. Mohla by jste mi prosím poskytnou informace spojené s kompletní…
- Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli se dá při odběru plodové vody určit genetické vady plodu ,popřípadě vyloučit.Děkuji