Jsem psycholog pro děti a dospělé a od roku 2019 mám soukromou praxi v Olomouci. Věnuji se také online terapii. Facilituji případové konference a jiná týmová setkání od roku 2014. Spolupracuji se Sdružením D, kde realizuji osobnostně rozvojové a preventivní programy pro třídy a s pedagogy hledáme řešení náročných situací již několik let. S kolegy z Jak Dál? školíme od roku 2019 soudce ve vedení rozhovoru s dětmi.
Mám ukončený výcvik v práci s traumatem Somatic Experiencing® a v koučinku. Jsem ve výcviku v dětské psychoterapii INDEPT. Výcvik v KBT jsem absolvoval, ale nemám jej formálně ukončen.
Začínal jsem v oblasti sociálních služeb v roce 2011, kde jsem 9 let pracoval s rodinami a dětmi. Dlouhodobě jsem spolupracoval s OSPOD a provázel ohrožené rodiny. Jsem mezinárodně certifikovaný transformativní mediátor a 9 let jsem působil v Mediačním centru Olomouc.
Volný čas trávím rád s manželkou Terkou, dcerou Dorotkou, synem Floriánem, s fenečkami Aishou a Goudou, na skalách, v divadle Tramtarie, s přáteli, hraju fotbal či volejbal, toulám se přírodou, spím pod širákem, nebo si užívám ohňů.
- Dětská psychologie
1 200 Kč -
Psychoterapie dětí a mladistvých
1 200 Kč -
Krapkova 4, 1. patro, mísnost č. 100, Olomouc 779 00
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Ondřej Toth? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor