Mgr.
Psychoterapeut, Kouč, Ostatní
Uložit
Konzultace online • 1 600 Kč
Způsoby platby: Bankovní převod, Revolut
Ceny jsou uváděné za 50 min sezení, vč. terapie vedené on-line **** Kč. Psychoterapeutické sezení je určeno pro nezletilé, studenty a dospělé a probíhá formou individuální, párové a rodinné terapie – 3 a více osob. Poskytuji také krátkou krizovou intervenci. Konzultace je možné domluvit i po 20. hodině nebo o víkendu – bez příplatku.
Platba za sezení se hradí předem – převodem na účet číslo: **********/**** UniCredit Bank, se splatností 72 hodin před domluveným termínem. Podrobnosti k platbě obdržíte také do vašeho e-mailu, či sms zprávy. Po uskutečněném sezení se hradí to následující. Důvodem pro platbu předem je závazná rezervace. Pokud budete potřebovat sjednané sezení zrušit, je to možné. Nejpozději však 48hodin před začátkem sezení. Jinak cena za setkání propadá (uhrazená před sezením).
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
* Některé informace se nezobrazují kvůli ochraně osobních údajů. Uvidíte je po objednání konzultaci.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Konzultace pro páry • Od 1 600 Kč
Individuální psychoterapie • Od 1 600 Kč
Partnerská psychoterapie • 1 600 Kč +3 Více
Psychoterapie • 1 600 Kč
Psychoterapie dětí a dospívajících • 1 600 Kč
Rodinné psychoterapie • 1 600 Kč
O mně
O MNĚ
Jsem otevřená životu, vidím krásu v rozmanitosti. Do terapeutické práce vkládám své srdce a postmoderního terapeutického ducha. Ráda obje...
Léčené nemoci
- Turečtina
Nejčastěji hledané služby
Consultation in English
Psychoterapeutická poradna - Jindřišská, Praha 1
Individuální psychoterapie (50 minut)
Konzultace online
Online konzultace
Konzultace pro páry
Od 1 600 Kč
Psychoterapeutická poradna - Jindřišská, Praha 1
Psychologické poradenství - česky nebo anglicky
Psychoterapeutická poradna - Jindřišská, Praha 1
Psychologické poradenství pro studenty / 50min - denní studium bakalářské či magisterské a střední školy
Ostatní služby
Individuální psychoterapie
Od 1 600 Kč
Poradna
Koučování dětí, studentů a dospívajících
On-line konzultace
Rodinná konzultace/terapie
Rodinné psychoterapie
Terapie pro dospívající
TT
K Natalii jsme dorazili s partnerem kvůli řešení problematických rodinných vztahů. Natalia je velmi příjemná a empatická, během pár setkání nám dodala odvahu se problému postavit a začít ho řešit jinak (lépe), než tomu bylo doposud. Její terapie není vedena pouze jako nástroj k vypovídání se, ale jako společný dialog, který nám dal nový pohled na věc i návod, jak se k určitým věcem stavět. Moc děkujeme a přejeme spoustu dalších spokojených klientů. :)
Gábi Č
Paní Natalia mi pomohla uvědomit si spoustu věcí, které mě do té doby vůbec nenapadly. Dívám se díky tomu na svět trochu z jiné perspektivy. Moc oceňuji, že si na mě našla čas, i přestože jsem se ozvala poměrně s krátkým předstihem. Moc děkuji.
KH
Rychlé zacílení na můj problém, návrhy řešení dle mého výběru, celková spokojenost
ZN
Pani Natalii jsem si vybral na zaklade kladnych recenzi a moznosti navstevovat krome online terapie i ordinaci. Po nekolika sezenich vidim, ze jsem neudelal chybu. Je chapava a pokazde se snazi jit az do hloubky v problemech, ktere resime. I kdyz jsme stale na zacatku, vidim znacne pokroky a vzdy se tesim na dalsi terapii.
D. K.
Paní Natálie je velice vstřícná a plná energie. Terapie plyne přirozeně a cítím po sezeních úlevu. Líbí se mi její lidský přístup a snaha skutečně porozumět dané situaci. Dokáže mne často navést na odpověď daného problému.
Honza P.
Už první návštěva u Natalie mi velmi pomohla utřídit si věci v hlavě a naučila mě se dívat se na život trochu z jiné perspektivy a přemýšet nad věcmi tak nějak obecně jinak a lépe. Domluvili jsme se na pravidelných sezeních, kam teď docházím v rámci "sebezdokonalování" a musím říct, že v každém se dozvím něco nového sám o sobě a žije se mi tak nějak víc s lehkostí a pohodou. Mockrát děkuji a doporučuji!
Tomáš Š.
Už dlouhé roky jsem se trápil s úzkosti a nechutí žít, až terapie u p. Šramkové mi pomohla. Zažil jsem úlevu a nové pohledy na věc mi vrátili moc a chuť měnit věci ve svém životě. Terapie je velmi příjemná, nemusel jsem čekat tolik let. Trvalo mi dlouho, kým jsem se odhodlal. Moc děkuji, v terapii nadále pokračují.
Renáta S.
K pani Šramkovej chodíme s partnerom pravidelne. Veľmi nám pomáha terapia s ňou. Má profesionálny a otvorený prístup na rôzne témy. Vrelo doporučujem.
Maja
Paní psychoterapeutka Šramková má profesionální přístup, časově hodně flexibilní, empatická, se snahou pomoci. Děkujeme.
Sonia P.
Online psychoterapia, žijem v zahraničí. Som veľmi vďačná za tuto formu, veľmi mi to pomáha.
Doporučujem a ďakujem za časovú flexibilitu.
O mně
O MNĚ