MUDr. Monika Kotrlá

Dermatolog Více

Červená Voda 1 adresa

Dermatovenerologická ambulance

č.d. 330, Červená Voda 56161

Skvělá lékařka,která vždy pomůže. Moc příjemná a empatickà.

• Dermatovenerologická ambulance Jiný  •

• B

Přetopena čekárna plná lidí, neodborná léčba s minimálním zájmem o chorobu . Zdlouhavé vyšetření.Zadny prostor pro neobjednané.atd.

• Dermatovenerologická ambulance Jiný  •

Pro mě nejlepší lékař ve svém oboru. Velice příjemná i jako člověk i jako doktorka, pomůže, poradí. Chodím k ní i na nějaký ten operativní zákrok a nemůžu si stěžovat. Doporučuji vřele všem. Doktorce přeji spoustu úspěchů.

Výborná doktorka, vynikající člověk. Na návštěvu v její ordinaci jsem se vždy těšil. Nejen, že mi pomohla vyřešit zdravotní můj problém, ale každé setkání a popovídání s ní bylo velice příjemné. Škoda, že již externě nedojíždí na pracoviště do Jablonného nad Orlicí. Přeji jí hodně zdaru v práci a štěstí osobním v životě.

• F

Jediná Dr. ze všech u kterých jsme byli, nám skutečně pomohla. Díky moc

• první kožní lékařka se kterou jsem se setkal, která by mi pomohla víc jak ostatní, kteří vše řešili jen mastima

• Vstřícná, ochotná, erudovaná.

• nejlepší zkušenost

• Skvělá odbornice - mohu jenom doporučit

• Paní doktorka je, podle mého názoru, odbornice ve svém oboru a navíc k pacientům přistupuje s velkým porozuměním, za její lidský přístup, trpělivost a velkou snahu nám pacientům pomoci si zaslouží přívlastek nejlepší.M.F.