Žilinská 1359, Varnsdorf 40747
H..M.
Pokud k tomuto "zvěrolékáři" jdete s kočičkou, věřte, že vás nic dobrého nečeká. Neztrácejte s ním drahocenný čas a peníze. Kočky nesnáší. Není schopen ani diagnostikovat, ani vzít krev či udělat rtg, sono, atd.....Kdyby to zavřel udělal by pro zvířata mnohem lépe. Raději jeďte ihned jinam (mimo Vdf ,XXXX je to samé, ikdyž ten má ty zvířata aspoň rád).
Rozhodně už nikdy víc !!!!! Že vám není hanba nazývat se zvěrolékařem!!• Ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
T
Taťána K.
V neděli 10.7.2022 v dopoledních hodinách můj pejsek začal zvracet, kolabovat...Byli jsme venku, tak moje první bylo, že je otrávený. Na internetu jsem našla v tomto čase ordinujícího lékaře, zavolala jsem mu a hned jsme mohli přijet, přestože to není náš ošetřující lékař. Hned, jak malého uviděl, utěšil mě - otrávený nebyl, ale neměl v pořádku močový měchýř, což potvrdil i ultrazvukem. Snažil se mu zprůchodnit močovou trubici, nedařilo se. Dal nám kontakt na veterinární kliniku poblíž mého bydliště a doporučil okamžité vyšetření rentgenem, jelikož on jím nedisponuje. Byl příjemný, jemný a úplně klidný, přestože já jsem byla úplně mimo. Hned ten den byl přijat na kliniku, kde po odběrech a vyšetřeních potvrdili, že má močové kameny, které uvízly i v močové trubici a musí být neodkladně operován, ale to už je jiná kapitola. A to jen DÍKY panu doktorovi KRAUSOVI je nyní náš miláček v pořádku, i když po operaci měl 24 hodin kritických.
• Ordinace • Jiný •
Petra Š.
Za nás nejlepší veterinář mluví s vámi na rovinu ví co říká a jak se psem zacházet a hlavně nechce nehorázné peníze jen tak pro nic za nic..
• Ordinace • Akutní vyšetření pejska •
BÝVALÝ PACIENT
24.12.2016 jsme museli vyhledat lékaře a doslova akutně nechat ošetřit našeho psího mazlíka. Po zkušenostech s přístupem některých rumburských doktorů jsme si nechali doporučit p. Krause. I když bylo 24tého, Štedrý den, doktor byl velmi ochotný a vstřícný a velmi lidský. Museli jsme pejska uspat před
zákrokem, ale nezapomenu na ochotu, přístup a hlavně lidskost p. doktora. Kéž by bylo takových odborníků víc. Mám úctu k takovému přístupu, k takovým lidem, jenž vykonávají svou práci s láskou.. Doporučuji na 100 %. Děkujeme p. Kraus A. Roušalová, Rumburk• • •
Evik Horníčková
Velmi lidský přístup, ochota a vždy vtřícné jednání, i v dobe pohotovosti. V porovnání s jinými veterinárními ordinacemi přijatelné ceny, nezneužívá neznalost a strach o domácího mazlíčka. Doporučuji na 100%. Eva Horníčková
paulburda
Dnes ráno před 6 hodinou jsem chtěl zavolat k naší 12 leté fenečce Dášence veterináře z Varnsdorfu, i když je to cca 20 km od nás, jelikož je neděle a vše je zavřeno. Je to jediná veterinární nonstop pohotovost v okolí. Veterináře Krause jsem nalezl na stránkách 1188.cz , že spolupracují s hulváty, to mě dostalo. Kopčím sem přepis od operátora O2:
[5:55:22] O2 Hovor pro neslyšící: Zavolám, oper. Míra, malý moment.
[5:56:28] O2 Hovor pro neslyšící: zvoní, ale zatím nikdo nezvedá
[5:56:37] O2 Hovor pro neslyšící: už
[5:58:54] O2 Hovor pro neslyšící: Po té, co jsem přednesl váš požadavek, mi veterinář vulgárně položil telefon a řekl, že mu to je jedno. Omlouvám se za jeho přístup.
Hrůza hrůzoucí!
Tak jsem byl ráno jinde!!!• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
R
R. Koplík
Velmi neetický přístup k nemocnému pejskovi.
Odmítl poskytnout lékařskou pomoc, i když měl právě pohotovostní nonstop službu jako jediný v okolí.
R. Koplík
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Je to lékař - profesionál na svém místě, vždy dokázal pomoci naším zvířátkům a že jich máme !!! Mohu jen doporučit.
V.Lacina• • •