Labská 298, Vrchlabí
Nazory
Hanka Novotna
Rada bych zde podekovala skvele pani Milusce Jordankove.Je to uzasna pani,odbornice ve sve profesi a i jako clovek je vynikajici,mila a ochotna vzdy pomoci.Dojizdim k ni s nemocnou pravou kycli a pomalu,ale jiste se muj zdravotni stav zlepsuje.Nebyt teto pani,nechala bys si ji odoperovat a pak mozna jen smutne koukala.Dodava mi optimismus k tomu,ze to bez operace zvladnu,ale je to makacka,musim cvicit,plavat ,slapat na kole .Vse pry je o me hlave,a tak si i ji pomalu rovnam.Jeste jednou mooooc dekuji,Milusko a preji ti pevne zdravi a s nami pacienty trpelivost a trpelivost:-) :-) :-)
Kdykoliv jsem já nebo někdo z rodiny měl potíže dala nás do kupy mrknutím oka. Vřele všem doporučuji :)
Není co dodat.
vĚRUNKA
TAKÉ HODNOTÍM NA VÝBORNOU I KDYŽ K NÍ NELZE ZAJÍT BEZ DOPORUČENÍ ORTOPEDA???
R.S.
Super rehabilitace.Bezvadné,snaží se pacietovi opravdu pomoc a ulevit od bolesti.Ona je opravdu nejlepší. Moc a moc chválím.
manželé Š
Je to opravdová odbornice na svém místě. Výsledky její léčby jsou úžasné. Moc chválíme, je skvělá, obětavá a snaží se pacientovi pomoci, což se ji vždy opravdu podaří. Doporučujeme všem. Její přístup k pacientovi úžasný, bezvadné jednání, ochota, no prostě "JEDNIČKA".
Je to jednička, opravdová odbornice. Trošku "rasoška", ale výsledky jsou úžasné.
Škoda, že má takovou frekvenci pacientů, že je docela těžké se k ní dostat. Moc chválím, je skvělá.
Upravit nebo spravovat profil- Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Vrchlabí
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Vrchlabí
- Fyzioterapeuti s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Vrchlabí