MUDr. Miloslav Nesyba

Gynekolog Více

Pernink 1 adresa

Gynekologická ordinace

Střední 77, Pernink 36236

• Pana doktora doporučuji doslova mi zachránil život,samozřejmostí je pro něj ulrazvuk na který pan doktor Poustka nemá čas.Je to prostě odborník !!!.A jeho humor mi v té chvíli docela pomohl.

Pana doktora Nesybu jsem dříve navštěvovala. Po několika letech jsem ho ale opustila a začala chodit jinam. Měla jsem trošku problém s důvěrou a velmi mi neseděl humor pana doktora. Jsem člověk, který by bez smíchu a humoru zemřel, ale přeci jen jsou v životě chvíle, kdy je zapotřebí brát věci vážně. Když přijdete ke gynekologovi do nemocnice se svým prvním miminkem v bříšku, nevíte, zda je vše v pořádku, jak vyšetření dopadne a posloucháte jen vtipy vtipy vtipy a pořádného se nedozvíte nic, je to špatné.

prostě nejlepší

• I

Určitě skvělý odborník, ale nabyla jsem pocitu že nemá tolik času na své klientky.Opustila jsem ho.A též nemusím jeho humor.

• N

Naprosto vynikající lékař na kterého nedám dopustit!Je prostě jednička mězi všemi a to ve všech směrech:-)

• N

Odborník na svém místě. Jednoduše řečeno PAN doktor. Jeho laskavý přístup a osobní humor je ojedinělý.

• H

Pan doktor kterému vděčím za život, skvělý nejen lékař ale i člověk

Velmi ochotný a hodný. Specialista v oboru. Vřele doporučuji