Mgr. Milan Petříček

Terapeut · Více

Jihlava 1 adresa

Jsem absolventem studijního programu Zdravotně sociální péče na vysoké škole v Jihlavě, kde jsem se zaměřil na oblast duševního zdraví. Následně jsem vystudoval magisterský obor Sociální pedagogika na Masarykově univerzitě v Brně.
V průběhu své praxe jsem získal široké spektrum zkušeností v různých oblastech péče o duševní zdraví. Šest let jsem pracoval v pobytové službě pro lidi s duševním onemocněním, kde jsem měl příležitost pomáhat lidem v náročných životních situacích. Dále jsem působil jako lektor primární prevence na základních školách, kde jsem vedl programy zaměřené na podporu duševní pohody u dětí. Rok jsem pracoval v psychoterapeutickém centru s lidmi, kteří prožívali psychické obtíže, vztahové či rodinné problémy, čelili traumatickým událostem, nebo hledali podporu při seberozvoji.

V současnosti pracuji kromě soukromé praxe také v adiktologické ambulanci, kde se věnuji jednotlivcům, párům i rodinám. S kolegyní vedu podpůrnou terapeutickou skupinu, která pomáhá klientům v těžkých obdobích jejich života.

Jsem frekventantem akreditovaného pětiletého psychoterapeutického výcviku v přístupu Otevřený dialog, který je unikátní komplexní metodou péče o duševní zdraví. Tento přístup se zaměřuje na psychoterapeutickou práci s lidmi procházejícími akutními psychosociálními krizemi a jejich sociálními sítěmi. Otevřený dialog je dnes využíván nejen v rámci péče o duševní zdraví, ale i při léčbě depresí, závislostí a dalších obtíží. Základ Otevřeného dialogu je v rodinné a systemické terapii.

Díky těmto zkušenostem vám mohu nabídnout profesionální a individuální přístup, který vám pomůže na vaší cestě k duševní a emoční pohodě.

Jsem členem České asociace pro psychoterapii (czap).

Více O mně

• Terapeutická konzultace

Mgr. Milan Petříček

Královský Vršek, Přízemí, Jihlava 586 01

• R

Pan Petříček je empatický, pozorný a přichází s dobrými nápady, jak člověku pomoct.

• Mgr. Milan Petříček Terapeutická konzultace  •

• T

Velmi mi pomáhá vyrovnat se s následky mé minulosti, také mě velmi motivuje a odpovídá mi na otázky, na které mi ostatní lidé nedokážou odpovědět, a dokáže mi i poradit, co a jak. Je to pro mě neskutečná pomoc. také je to velmi simpatický pán.

• jiné místo Jiný  •

• F

Empatie a porozumění to jsou vlastnosti co ma dobry terapeut mít a pan Petříček je ma.

• Mgr. Milan Petříček Individuální terapie  •

Hezké a klidné prostředí. Pan Petříček je člověk na svém místě, empatický, rád ho navštěvuji, moc mi pomohl a pomáhá.

Jsem spokojená.
    Empatický, hodný člověk který má opravdu zájem poslouchat svoje pacienty.
    Ordinace působí osobně a hezky.

• S

Velmi mi pomohl a pomáhá. Díky jeho přístupu jsem konečně schopná fungovat v životě i bez alkoholu a dalších návykových látek. Jsem vděčná, že jsem narazila na tak skvělého adiktologa a určitě bych doporučila všem, kteří se se závislostí potýkají.