Jiráskova 116, Vodňany 38901
3 názory
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka je velmi vstřícná, to je pravda, ovšem výsledky její péče tak skvělé nejsou. Několik nezávislých zubařů mě informovalo, že několik mých zubů je po zásahu paní doktorky v ohrožení a zdaleka nejsem jediný pacient. Přitom mám zuby přirozeně krásné, bílé a nekazivé. Nyní jsem přešla k jinému doktorovi, který mi zuby dává postupně do pořádku.
Narozdíl od paní doktorky používá rukavice, dělá mezi zuby mezeru, plomby dělá precizně, vyplňuje kořenové kanálky a pozná, že mám někde kaz..
Nedejte jen na lidský přístup paní doktorky, myslete na následky, zuby máte jen jedny! Hledejte pravé profesionály.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jana
Zdravím všechny a opravdu doporučuji pani doktorku. Je výborná zubařka, profesionál, tak i člověk se srdcem na správném místě. Je perfektní při ošetřování dětí, vsřícná. Syn jako jediného zubaře /ze 4/ se nebál a získala si ho během chvíle. K pani Hálkové jsem chodila i jako dítě, už tenkrát jsem měla z pani doktorky dobrý pocit.Dokonce si na mě dobře pamatovala s čím jsem k ní chodil, i po těch létech.
Děkuji pani Hálková za Vaši péči.
R
Romana