MUDr. Martina Zalabová

Jičín 1 adresa

Oční ordinace

Nábř. Irmy Geisslové 605, Jičín 50601

• N

Přišla jsem se Paní dr.pouze zeptat zda-li syna vezme na 5 letou prohlídku očí. Ihned ve dveřích mi otevrela nesympatická až protivná osoba a odbyla mě s tím že nepřibírají místo toho aby projevila trochu empatie nebo pomoci mě nasměrovat jinam..tímto jsem ráda že k takové Paní dr. syn nebude chodit i když jsem na ni četla skvělé recenze .

• Oční ordinace Jiný  •

• S

Kvalitni pece, vysoka odbornost, prijemne jednani. Bohuzel delsi cekaci i objednaci doba. Vase trpelivost bude odmenena. Jeji sestra je uzasna.

• je super ....ale je skoda ze tu nejsou ordinacni hodiny

• Brýle nosím víc než 40 let, za tu dobu už jsem byla u několika očních lékařů.Myslím, že paní doktorka je nejpečlivější co jsem kdy měla. Velice milá a má dobře zažízenou ordinaci i pěkné prostředí. Taky má moc milou sestřičku, můžu jenom doporučit.

• Šikovná, hodná akorát, pečlivá,sexy akorát - když chce! Hezké svátky, šťastný nový rok, hodně zdraví a štěstí přejí pacienti!*

Této lékařce není co vytknout. Kéž by měla tento přístup většina lékařů.

• I

S paní doktorkou i sestřičkou jsme velice spokojena celá rodina i s našimi příbuznými.Pečlivá,milá,odborník na pravém místě. Pokud jdu k výbornému lékaři,frontu si v klidu vysedím, protože se to vyplatí.

• opravdu dobrá lékařka

• V

Paní doktorka je velmi pečlivá a svědomitá. Je vyhledávaná ze širokého okolí a proto má také delší objednací lhůty. Jsem spokojen s její pracovní dobou, ne vždy se můžu uvolnit z práce do 15 hod. Srozumitelně vysvětlí diagnosu.

• B

Paní doktorka Zalabová je velmi pečlivá a svědomitá lékařka. Možná i proto, je u ní někdy zdržení proti objednávací době. Setkala jsem se u ní v minulosti asi se dvěma jinými sestřičkami, ale v současné době má sestřičku velmi příjemnou a ochotnou.