Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíZkušenosti
Hanka
paní doktorku mám moc ráda. To o žádném jiném lékaři říct nemohu. Je to odbornice a je velmi oblíbená.
kveta
Paní doktorku z celého srdce mohu všem doporučit. Je to odborník na svém místě. Ordinaci má moderně vybavenou. Její přístup je lidský. Nemohla jsem cca 5 let otěhotnět. Na doporučení kamarádky jsem paní doktorku navštívila a do 1,5 roku jsme s manželem čekali miminko. S manželem moc děkujeme za ochotu a opravdu vstřícné jednání.
Zaneta H.
Paní doktorka Janyšková je opravdu skvělá a poradí nejlepší rešení.I když jsem byla těhotná tak všechna vyšetření brala dost poctivě.Jen škoda že nemohla být u mého porodu.
~
Chodim k pani doktorce jiz nekolikatym rokem a jsem velice spokojena. Vzdy vse vysvetli, poradi, vyslechne. Opravdu odbornice.
~
Dobrý den, paní doktorka Janýšková,je opravdu profesionál na svém místě,
je milá,vstřícná a ochotná jako málokdo.
K paní doktorce mě dovedla má známá. Nikdy ředtím jsem u gynekologa ještě nebyla, tak jsem měla patřičné obavy a strach. Všechno ze mě spadlo, když se mnou paní doktorka mluvila. Byla vstřícná, chápavá a vše mi vysvětlovala s klidem. Lepší doktorky podle mě ani nemůže být. Všem dívkám ji vřele doporučuji :)
~
Paní doktorka je výborná, starostlivá. Operovala mou tehdy 1,5 starou dceru a byla naprosto perfektní. Vše mi dopodrobna vysvětlila jak před operací, tak ihned po ní..sdělila přesný postup, výsledek...no prostě super! Markéta K.
~
Milá,empatická,ohleduplná,skvělé odborné znalosti, prostě "FERARRI" ve svém oboru.
Kdyby byli všichni lékaři jako naše p. doktorka Janýšková,bylo by ve zdravotnictví o jeden problém méně/nekvalitní lékaři/.
Přeji p. doktorce a celé její rodině hodně štěstíčka a zdravíčka a spokojených pacientek.Iveta
Paní doktorka Janýšková je skvělá. Vždy mi pomohla, vyslechla a dobře poradila. Odrodila nám obě děti. Jsem moc spokejená, všem doporučuji.:)
~
Chválím vše!!!Je to skvělá lékářka s milým přístupem.S čímkoli se na ni můžu obrátit a vždycky vím,že mi pomůže.S lepším gynekologem jsem se nesetkala a teď už vím,že měnit nebudu ani náhodou.Lepší paní doktorku jsem si nemohla přát je prostě skvělá!Přeji jí hlavně hodně zdravíčka,pracovní úspěchy a ať jí krásná dceruška dělá jen a jen radost!
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.