MUDr. Martin Hašek

Praktický lékař Více

Písečná 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

č.d. 255, Písečná 79082

• pokud by jsem si sama nenaordinovala léky a vyšetření na specializovaném vyšetření,bylo by mé dítě stále nemocné.Nyní se léčíme -konečně a celkový zdravotní stav je zlepšen. Dál raději bez komentáře.

• Jsem spokojená, že mám tohoto lékaře, protože když mě odeslal na odborné vyetření, tak mi tam řekli, že on neposílá nikdy zbytečně, ale vždy nejprve diagnostikuje sám a také nález odpovídal. Mohu jen doporučit, když vám opravdu něco bude.

Nebyt toho, ze jsem se odstehovala, chodila bych k Dr.Haskovi dal ... staral se o me vzdy dobre a hlavne se i stale vyborne stara o celou moji rodinu, ktera bydli v jeho obvode. Je krasne, ze doktor jeste dnes jezdi na navstevy a nesedi jen v ordinaci!

• H

Pokud nejste zrovna sběrači léků, tak jste na správném místě. Pan doktor se nedrží hesla, "čím víc léků dám pacientovi tím víc bude mít pocit, že se o něj starám"

Velmi pěkně se stará o staré a nemocné lidi, přijede na návštěvu, to každý lékař nedělá

• D

Je to klasický doktor z Vesničko má středisková :o)