Husova 64, Jičín 50601
J. H.
Paní doktorka mi přišla občas mimo. Placené vyšetření ukázalo nějaké zhoršení, ale že by to se mnou někdo řešil? Ne. Přecházíme jinam.
• Sam. ord. lékaře spec. - oční • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Z
Z.
Neskutečně “milá” sestra, akutní problém se neřeší akutně, přijďte si až paní doktorka bude mít čas, kdybych nedělala ve zdravotnictví, tak mlčím, ale tohle je opravdu šílené jednání… A zvedání telefonů nikdo nezná. Zde jsem byla naposled. Děkuju.
Host
Souhlasím se vším, co tu bylo uvedeno. Mám stejné zkušenosti. Jednání sestry - hrůza!!!! Už máme jinou oční lékařku.
N
Nováková
Bohužel - paní doktorka spoléhá na to, že očních lékařů je málo. Ordinační hodiny jsou jen orientační, telefon raději nikde veřejně neuvádí. Objednávky neexistují, pouze den, takže se obvykle sejde tak 5-7 lidí na stejnou hodinu. Paní doktorka často odchází během ordinačních hodin neznámo kam bez omluvy a vysvětlení. Své k svému - tak to sedí. Sestra je tak nepříjemná, že to nelze popsat. Nemohu doporučit.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
čekací doba několik hodin, deset objednaných pacientů na jeden čas. Kafíčko a svačinka je důležitější, než cokoli jiného, odchody z ordinace, zatímco vy již 3 hodiny po objednaném termínu čekáte, jsou na běžném pořádku. Vrcholně nepříjemná sestra, obě se k sobě hodí:-)
pacientka L.
Paní doktorka Příhodová si dělá z práce holubník.Nevím proč se k ní člověk musí objednávat,když se stejně na vyšetření dostane nejdříve za dvě hodiny po objednaném termínu.A to ještě můžou být čekající pacienti rádi,že vůbec přijde do práce.S takovými doktory k čertu.
Joska
Tato doktorka nemá zájem o pacienty! Byl jsem objednán na 15:45. Do ordinace jsem se dostavil raději dřív na 15:35. Nestačil jsem se divit, když po deseti minutách čekání na vyšetření sestřička odešla domů. Za další dvě minuty šla paní doktorka taky domů, i když pracovní dobu měla do 16:00. Na můj dotaz, že jsem objednán a přijel jsem z daleka mi odpoveděla ať se objednám znovu a přitom se ani se neomluvila, že mě nevezme. Takovým doktorům máme platit třicet korun?!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Souhlasím s předchozími názory,paní doktorka je velice neprofesní,často odchází z ordinace,a vyřizuje si v pracovní době své soukromé záležitosti,přitom má plnou čekárnu nazvaných pacientů.Tento přístup dále tolerovat nebudeme a našli jsme si jiného očaře,a teď jsme velice spokojeni.Bývalá sestřička se k nám vždycky chovala velmi mile,profesionálně,vždy si uměla práci velmi dobře zorganizovat,nikdy jsme nečekali,šli jsme hned nařadu přesně podle objednávky.
MS
Připojuji se k vzácně se shodujícím názorům na odchody paní doktorky v pracovní době za svými soukromými záležitostmi. Opravdu je vždy přeplněná čekárna a do práce přijde o hodně déle a oběd si protáhne přes hodinu. Při prvním vyšetření mě sestra rozkapala oči bez prohlídky doktorky a pak se ukázalo, že mě doktorka kvůli tomu nemůže změřit zrak. Po půldenním čekání mě kvůli tomu přeobjednala a když jsem si vzala volno z práce, tak tam paní doktorka nebyla. Při další návštěvě mě změřila zrak, předepsala brýle a při zkoušce v optice jsem skrz ně viděla velmi špatně, tak mě optik přeměřil a zjistil, že mám zrak v pořádku. Víckrát jsem k paní doktorce nešla. Chodím dávno k jiné paní doktorce a doposud brýle na základě vyšetření nepotřebuji. Má také stále plnou čekárnu, ale proto, že je dobrá a dokud neošetří všechny čekající pacienty, tak neodejde.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Dobrý den lidičky.Musím ostře reagovat na komentář od paní Ulrichové.
Já jako pacientka vím,že sestřička byla vždy velice příjemná,a působila na mne profesionálním dojmem. Nikdy jsem dlouho nečekala a kdykoli na zavolání nebyl problém s přeobjednáním.
Také z lidského hlediska to byl člověk velice chápavý a příjemný s porozuměním pro citlivé záležitosti. Nechápu ,jak někdo může být (zrovna k této sestře)tak nekompromisní, když málokdo z nás laiků dokáže posoudit práci zdravotní sestry .
Pracuji celý život s lidmi a vím , co nepříjemný člověk dokáže.Oceňuji, že jsem se nikdy nesetkala s nepříjemným, nebo chladným přístupem.
Asi to bude v lidech, že paní Ulrichová.
Ne nadarmo se říká:( jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá)
Na sestřičku v dobrém vzpomínáme, zvláště když celý den čekáme na ošetření, které zabere deset minut.
Masáková Martina• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní