MUDr. Mario Votruba

Stomatologická ordinace

č.d. 134, Dušejov 58805

• Z

Ordinace Humpolec
    Někdo tady píše "nachystat balik peněz"... Nedostal ani korunu.
    Předem neinformoval ani naznakem že budu něco platit, odstranil zubní kámen na 5ti předních zubech,
    a rozloucil se jen pouze z povinnosti. Ale pak zahájila svou práci sestrička, poslala mě na chodbu k zadnímu oknu a na kus papíru napsala 2000,-Kč a že ji to mam zaplatit. Na moje vytřeštěné oči okamžitě nabídla slevu 500,-Kč. Takhle to ale nefunguje sestři, nikdo mě předem o placení neinformoval....Jo a na dveřích má nálepku SMLUVNÍ LÉKAŘ VZP. No pak už to mělo rychlý spád. Návštěva zpět v ordinaci, neurvalé chování doktora Votruby a rychlé vyhození se slovy at si hledam jiného zubaře. Jo a ordinace "KATASTROFA". Jednalo se o moji druhou a zároven poslední návštěvu měsíc po vstupní prohlídce..

• jiné místo Jiný  •

Absolutní nespokojenost! Neprofesionální přístup k pacientovi, nepříjemný zubař i personál, nespolupráce s pojišťovnou, chybně vedené zdravotní záznamy, špatně provedené zákroky (nutná oprava u jiného zubaře). Vážně nedoporučuji!

• Stomatologická ordinace Preventivní prohlídka + oprava plomby  •

• R

Zatím jsem nepoznal lepšího zubaře.Jsem s ním spokojen a můžu jen vřele doporučit.
    Radim.

• B

Zatím nejhoší zubař, kterého jsem poznala. Kdo se chce zbavit zubů tak ať ho navštíví a zároveň ať si nachystá pořádný balík peněz. Jsem ráda že už k němu nechodím.Horor!!!!

• Zmařil mnoha lidem chrup.