9. května 675, Luka nad Jihlavou 58822
Katka Janšová
K paní doktorce Novotné jsem chodila už jako dítě a teď se stará o moje děti a musím říct, že na ní nedám dopustit. S dcerou jsme měli dýchací problémy už od narození a vždycky nám pomohla. Dala mi i svoje číslo, ať jí volám klidně o víkendu, aby se přesvědčila, že se stav nezhoršil. Takže za mě doporučuji!
Verca.Vesela
Mám své první dítě a zrovna dneska jsme se vrátili z nemocnice v Brně. Málem jsem o něj přišla, protože paní doktorka mě nějak asi zapoměla informovat, že má zvětšenou hlavičku a to už od 2. měsíce, teď je nám 5,5 měsíce... Do Brna jsme přijeli a ihned nás operovali, protože malý byl v akutním stavu... NEDOPORUČUJI tuto paní doktorku, pokud milujete svoje dítě.......
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní dr znám krátce, přistěhovala jsem se do Luk n. Jihlavou a v současné době se snažím dostat k nějaké lepší dr. Jsem dost nespokojená. Lékařka podává opravdu malé množství informací, vše si plete a celkově na mě působí dojmem, že na výkon lékařské činnosti nestačí.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorka podává i zcestné informace novopečeným maminkám ohledně kojení (a nejen o něm...), pokud už tedy nějaké informace dá... Maminky - nedejte se - kontaktujte laktační poradkyně. I kolem Jihlavy jich je dost. Vždyť kojení je to nejlepší, co pro svoje drobečky můžete udělat. Jde to, když se trošku chce :-). A to libovolně dlouho - proč kojit jen půl roku a pak přestat a nahrazovat umělým mlékem, když můžete dávat pořád svpje - "bio" ?
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Nikdy jsem s paní doktorkou neměla žádný problém je moc milá a hodná!