Wolkerova 533, Zlaté Hory 79376
Je mi 55 led a tím,že jsem se často stěhoval,se stalo,že jsem poznal mnoho praktických lékařů.Většina by se od pana doktora mohla učit. problém je v tom,že není Modní typ. Nemá luxusně zařízenou ordinaci a nesnaží se za každou cenu z pacienta vytlouct co se dá . Kdo chce za každou cenu luxus odkoukaný z televize a platit za jedy velké peníze jen proto.že to viděl v reklamě,prosím. Já raději vlídné slovo.ikdyž nškdy drsnější, a empatii. Nejen kšeft s mým zdravím. Josef Zbořil
Dagmar H.
Výborný pán doktor,navíc obětavý skromný,takových je u nás velmi málo,mohl by učit některé zdejší lékaře odbornosti a pokoře.
Sama jsem ho zažila opilého v ordinaci jako Dána, že nemohl ani mluvit. A ne jednou, nebo dokonce ani nedošel do ordinace, anebo si jel vyřizovat svoje věci do Jeseníku. A maželovi, ikdyž ho velmi dobře zná, vyplnil doporučení na vyšetření úplně na jiné jméno. Manžel k němu naprosto ztratil důvěru. A že je sprostý a vulgární je o něm všeobecně známo.
vstřícný odborník,obětavý,schopný praktický lékař se zaměřením i na rehabilitace
jednoznačně doporučuji• • •
Už jednou jsme zde avízovaly,že Mudr Karpiš je zarytým apstinentem a alkoholické napoje nepožíva nikdy.Je to lékař na svém místě.A tomu pacientovi, bychom doporučily vystřízlivět nebo se vrátit na základní školu,neboť v době psaní tohoto hodnocení byl,zřejmně více opilý než zmiňovaný lékař,neboť ve slově prasklý se vždy psalo,doufáme,že pořád píše a bude psát tvrde y.A pokud máte vlastní názor bylo by velice dobré se pod něj podepsat a pokud jste byl u lékaře s měkkým praským tak se asi už nic nedalo dělat.S pozdravem H-L.
Z vlastní zkušenosti vím,že pan doktor Karpiš alkoholické napoje nekonzumuje nikdy,je to těžký apstinent a velice kvalitní doktor na svém místě.Jo a ten pacient co šel s tím abscesem byl asi víc opilý než údajný lékař-neboť ve slově prasklý se píše a vždy psalo tvrdé y.
Já pana doktora velmi osobně znám a můžu stoprocentně říci,že si nikdy v životě nedal ani kapku alkoholu.Možná tak vypadá,ale alkoholik rozhodně není!Není fér z prvního dojmu dělat takové pomluvy a jestli pochybyl,nikdo není z lékařů dokonalý a každý může udělat chybu!Myslím,že ani vy nejste dokonalý!