MUDr. Marek Pavel

Praktický lékař Více

Velhartice 1 adresa

Ordinace praktic. lékaře pro dospělé

č.d. 154, Velhartice 34142

• T

Pan doktor je velice sympatický a empatický člověk. Vše s vámi probere, naslouchá, vysvětlí. Přechod k němu byla nejšťastnější volba. Děkuji.

• Ordinace praktic. lékaře pro dospělé Jiný  •

Velmi pečlivý, zodpovědný lékař s individuálním přístupem k pacientům. Hledá vždy šetrné léčebné metody a zabývá se nemocným komplexně. Takových moc není. Jednoznačně MUDr. Pavla Marka doporučuji.

• Ordinace praktic. lékaře pro dospělé Jiný  •

• Krom toho, že je to člověk na svém místě, tedy skvělý lékař , je velice vstřícný a hlavně lidský. Má trpělivost a dokáže se člověku nad rámec věnovat. I když je tato rubrika " hodnocení lékaře " nemohu se nezmínit, že pan doktor má i skvělou a velmi šikovnou sestřičku. Také bych neměnila...

Jsem šťastná, že jsme si právě MUDr. Marka vybrali za svého lékaře. Má skvělý přístup k pacientovi. Nemáte pocit, že
    obtěžujete a zdržujete. Jeho ochota udělat pro člověka něco nad rámec povinností nás mile překvapila.

• empatický človíček

je vidět, že dělá svoji práci s láskou,takže gratuluji velharticím.

Jsem velice ráda,že jsem měla tu čest poznat pana Dr.Marka, jako výborného lékaře, ale i jako výborného ČLOVĚKA. Velice si ho vážím pro jeho obětavost a podporu. Jsem mu za mnohé vděčná. Vřele doporučuji.

• Velká omluva panu doktorovi, ta moje kritika na neprovádění návštěv
    do bytu se týkala dr.MARKA z Plzně. Jinak sláva, pocitvost a pečlivost
    velhartického pana dr.M. se donesla již i k nám do Plzně.

• Ale zkuste si ho zavolat do bytu např.s těžkým ústřelem zad či ishiasu
    - nepříje a odkáže vás na večerní pohotovost.

• V

Pan doktor Pavel Marek je nejlepší lékař, kterého jsem poznala. Výborné věnování pacientům, výborné léčebné metody, velmi dobrý posluchač. Moc děkuji, že jsem měla tu čest pana doktora Marka poznat a že jsem jeho pacientkou. Neměnila bych.