Čs. armády 6a, Hlučín 74801
Nám. Slezského odboje 3, Opava 74601
Čs. armády 1402/6a, Hlučín
Opavská 90, Vítkov 74901
Jana
Pana doktora navštěvuji už od narození a neměnila bych :-) jsem s ním spokojená jak já tak i mamka..tu vyléčil z nemoci, které se nemohla zbavit a už několik let s ní nemá problém :-) doporučujeme
Kristýna
Pan Doktor není muž na svém místě. Je naprosto arogantní. Přišla jsem k němu s problémem o týden dříve než jsme byla obědnaná a on mě odbyl že nevím co má semnou dělat a proč jsem vůbec došla jestli jsem na umření když jsem přišla to mě naprosto odradilo. Myslím že na takovémto místě nemá co dělat když ho otravuje ošetřit akutního pacienta.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
B
blanka burgermeister
s panem doktorem Balnerem jsem maximálně spokojená. má skvěly přístup k pacientum, je ochotny a velice příjemný. navštěvujeme jej se synem a mohu říci že s tak baječnym přistupem se jen malokdy setkavame. je to doktor, ktery se o pacienta zajíma, vždy nam dobře poradil synovi obtíže se zmírnily a to jen diky lečbě kterou pan doktor nasadil. je to doktor ktery ma srdíčko na pravem místě. tímto velice doporučují.. Burgermeister Blanka
Pan doktor Balner je pro mě asi vůbec nejlepší doktor v celé ČR. Je vynikající odborník, udělal mi potřebná alergologická vyšetření a pomohl mi velmi co se týče alergie i imunitního systému. Vždy se mnou probere všechny mé zdravotní problémy a dokáže fundovaně poradit i mimo svůj hlavní obor. Kromě toho je velmi příjemný a vstřícný člověk a má opravdu zájem člověku pomoci. Kéž by všichni doktoři byli jako on! Jezdím za ním z Ostravy a neměnila bych! Jsem opravdu moc ráda, že k panu doktorovi do Hlučína mohu jezdit. :o) Velmi doporučuji!
Super lékař, hodný, milý, ochotný. Poradí i po telefonu :) přijde mi, že zná všechny svoje pacienty a má k nim osobní přístup. Vždycky se s ním pobavím o spoustě jiných věcech, třeba jak se mám a tak :D můžu jen doporučit :)
Konecne doktor ktery me pomohl prekonat nasledky alergie... Ano nemusi pomoci vsem, neni jednoduche pomoci hned od pasu a mnohdy mozna je to i nemozne, nicmene me po prvnim tydnu od prvni navstevy u nej ustoupily vsechny alergicke priznaky. Diky pane doktore!
Velmi příjemný člověk, což je hodně důležité u lékaře, znalý ve svém oboru, velmi mi pomohl. Více takových lidí
Nemůžu si stěžovat..
...