MUDr. Lubomír Hadaš

Hradec Králové 1 adresa

Komplexní terapie psychosomat. poruch

Kavčí plácek 121/1, Hradec Králové 50003

• A

Pan doktor na mě dělal dojem, že už je unavený, bere si toho moc, nemá čas na systematickou práci a jede na setrvačník. Chodila jsem k němu poměrně dlouho, ale neměla jsem pocit, že by se mi podařilo ho zaujmout nebo přesvědčit, že opravdu mám nějaký problém.

• Komplexní terapie psychosomat. poruch Jiný  •

Pan doktor na mě působil dojmem rutinéra, vypadal unaveně až znuděně a reagoval opravdu banálními postřehy. Neměl jsem z něj vůbec pocit, že by se o podstatu pacientova problému zajímal.

• Komplexní terapie psychosomat. poruch  •

• Z

Také mám zkušenost s panem doktorem Hadašem a sice velmi dobrou. Arogance jsem si nevšimla, ale neobvyklého přístupu ano. Rozhodně věnoval velkou pozornost mému problému, nechlácholil mě, byl ke mě otevřený. Pomohlo to. Doporučuji. Králová

Arogantní, přehlíživý způsob komunikace, dlouhá čekací lhůta placená klientem a povýšenost, jestli Vás vůbec přijme a bude se Vašimi problémy zabývat.
    Už nikdy víc.

Je to jiz nekolik let, co jsem dochazel k dr. Hadasovi. A porad si casto vzpomenu na jeho slova. A porad mi pomahaji a posouvaji dal. To co dela ma smysl.

• S

Pan doktor je bezpochyby odborník, který, přesně jak bylo jiz řečeno, nechodí kolem horké kaše, je velice přímý a to může člověk vnímat až jako aroganci. Není tomu tak. Musíme si uvědomit, že pravda není vždy jen ta, co cheme slyšet. A myslím, že jeho poznámky, ironie a bagatelizace jsou prostě jen další metodou, jak člověku otevřít oči a vnímat problém z jiného úhlu pohledu. Mě osobně nepotěšil, ale přesto vím, že měl pravdu. Doporučuji!

U pana doktora jsem byl několikrát, jak s rodinou, tak sám. Shoduji se s pisatelem cbk077, pan doktor je velmi přímý člověk, který člověku vše říká na rovinu, někdy i způsobem, který sednout každému nemusí. Na druhou stranu, sám jsem si ověřil, že právě tohle může být cesta, jak člověka vykolejit z jeho stereotypů a limitů a přimět ho, aby se na věc dokázal podívat z jiného úhlu pohledu. Ale je-li to potřeba, tak umí být i citlivý a empatický.

• Za život jsem se již s pár psychology setkal. S takhle arogantním přístupem jsem se však dosud nikde nesetkal. Přezíravost, ironické úšklebky, bagatelizace problémů, naprostá absence jakékoliv empatie. Vřele nedoporučuji!

• Člověk, který umí pomoci. Jednotlivci, páru, rodině.

• Včera jsem navštívila tohoto lékaře a byla jsem velice zklamaná. Už čekací doba byla celkem dlouhá a tu dobu si nechlal zaplatit. Výsledek sezení mi po zamyšlení nad sebou vůbec nepomohl a velice mi ublížil.Už nikdy tohoto lékaře nenavštívím.Stoklasová