ORL

Růžová 41/II, Jindřichův Hradec 377 38

Na levé ucho neslyším po onkologické léčbě už tři roky. Lékař to ví. Nyní náhlá ztráta sluchu v pravém uchu. Lékař předepsal Prednison 60 mg denně po dobu 7 dnů. Poté, i přes mé výhrady a informaci, že se sluch zlepšuje, na základě audiogramu Prednison náhle (bez taperování) vysadil. Dostavily se abstinenční příznaky. Sluch se ale zlepšil až na 100 % - na jeden den. Poté opětovný propad. Musela jsem vyhledat ORL pohotovost, dále jinou ORL ambulanci. Nasazen správný plán léčby Prednisonem, bohužel šance na zlepšení velmi malá, protože první léčba nebyla vedena správně. Lékař má zažité staromódní metody. Nenabídl mi jinou alternativu, než sluchadla, případně kochleární implantát. V jiné ambulanci zkouší znovu Prednison, hyperbarickou oxygenoterapii, ve hře je i injekce kortikoidu přímo do ucha. Pan doktor by se měl neustále vzdělávat a zjišťovat si moderní způsoby léčby. A kromě toho sám špatně slyší a artikuluje. Nedoporučuji.

• jiné místo Jiný  •

• D

Pan doktor není náš lékař ,ale vždy ,když jsem volala sestřičce,že má můj syn problémy ,tak nás ochotně vecpali do toho dne,aby syna vyšetřil a hlavně vyléčil . Za nás je to profesionál ,který rozhodně ví, co dělá a sestřička je člověk ochoten vždy pomoci. Děkujeme ,
    DM

• ORL Jiný  •

Lékař je odborník na svém místě.
    Děkuji moc i milé sestřičce

• ORL Jiný  •

• V

Lékař na svém místě, pokud v Hradci na ORL, tak určitě ne do nemocnice na ambulanci. Nám se to bohužel vymstilo, že jsme museli v pátek večer. Zachránil a konečně nás začal léčit až osm doktor Žižka. Opravdu nejlepší ve všech ohledech

• jiné místo Jiný  •

Pan doktor je odborník, k dětem se chová velmi citlivě. Sestřička je velmi milá a snaživá. Neměla jsem s nimi jediný problém. Snaží se v každém případě vyjít vstříc. Prostředí jeho nové ordinace je moc příjemné.

• S

Občas mi připadá, že tento lékař je v ordinaci jen pro to, aby zatímco má jeho kolega volno jen něco jakoby udělal ale přitom vůbec neví co. Není to podle mne odborník. Je nepříjemný a absolutně nemá rád děti. Mojí sestře (6 let) píchal ucho, ona v tom, že se vpichu lekla ho LEHCE kopla do kolena, a on celý šílený, že mu snad upadla noha, a jaký udělala kázeňský prohřešek.. no to jsem ještě neviděl...

hodnotím jako lékař, ne jako pacient. excelentní odborník, perfektní vybavení, často udělá pro pacienta i pro obvoďáka víc než musí.

• Chodím k panu doktorovi sama se sebou i s dětmi a vždy se nám dostalo profesionální péče. Pouze sestřička je protivná a nevrlá, neměla by s lidmi vůbec přijít do kontaktu.

• Jezdím k němu pravidelně se synem a nemám žádné problémy. Člověk u něj nesmí holt simulovat, nebo dělat z komára velblouda.

Náladový pan doktor,někdy je hovorný,někdy méně.Takže jsem raději,když při vstupu do ordinace vidím za stolem jeho kolegu.