Lázeňská 239, Velké Losiny 78815
Katka
Osobní zkušenost mám velmi zlou. Vrtala mi kazy, které ostatní zubaři ani na rentgenech neividěli, 5 až 6 navíc. Přeplněný zub, který se rozlomil. Korunka, opět zánět, vypadená korunka a opět zánět, opět zánět.... no nedoporučuju absolutně. Znám dost jejích pacientů a všichni mají rozvrtané snad všechny zuby. Takže pro odvážné.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
špatné preventivní opatrení..
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jsem v péči paní doktorky již řadu let a nikdy jsem ani na chvilku nepřemýšlela o změně stomatologa.Díky jejím profesním kvalitám a přístupu k pacientům ji mohu jedině doporučit.Je velmi vážená i mezi svými kolegy,byla jsem svědkem několika případů,kdy chtěli znát její názor na další léčebný postup u svých pacientů.
nad míru spokojený
Nadmiru spokojeny, dojizdim az z Phy.
Z
zubejda
Je to rázná ženská, která si stojí za svým názorem, nebojí se říct kritiku do očí. Chodíme k ní celá rodina i s dětmi, zachránila mi nejeden zub. Je odbornice na svém místě.
Hatys
Jsem vždy spokojen s jejím přístupem k pacientům.Tady totiž objednaná doba platí,né jak u jiných stomatologů.Na její práci nemám žádných výhrad.Děkuji za tuto stomatoložku.
kolega
Kéž by každý zubař měl takový přehled o své práci a takové přístrojové vybavení. A to, že dokáže pacientovi říct, co si myslí o jeho hygieně, není katastrofa, ale dobrý úmysl.