Třeboň, Třeboň
Marketa Melkova
První návštěva - velmi spokojená , milá sestřička, paní doktorka milá,ochotná. Žádné dlouhé čekání. Moderní ordinace, měla jsem dobrý pocit. Můžu jedině doporučit.
Petra
Já si paní doktorku nemůžu vynachválit. První lékař, který začal jednat sám od sebe a ne až po mém doprošování. Testy hotové rychle, výsledky vysvětleny skvěle a srozumitelně. Nic nevnucuje, dala mi plno rad a je velmi ochotná. Můj nejlepší lékař vůbec :-)
Irena
Paní doktorku Klímovou musím ohodnotit také nejvyšším počtem hvězdiček. Velmi profesionální přístup, navíc moderní, odbornice, poradí se všemi problémy. Je to moje nejlepší gyn. lékařka, k jaké jsem se doposud dostala, a to již za dlouhou dobu...Vybavení ordinace je také výborné, ihned může provést velmi odborný ultrazvuk či jiná vyš. Velkou předností je také to, že si mohu popovídat o intimních věcech s velmi inteligentní, příjemnou, moderní a krásnou ženou, která má pochopení, vždy poradí a pomůže.
Rovněž sestřička je velmi milá a ochotná, takže tuto ordinaci jen chválím a touto cestou děkuji.• • •
Jana
Nemůžu souhlasit s ostatními. Když jsem se tam registrovala, paní doktorka byla milá, vše v pořádku. Potom už tak milá nebyla, ba naopak. Jednání strašné, kontrolní testy se nekonaly, protože tam nikdo nebyla a ani to nedali vědět. Příšerné. Nemohu doporučit!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
sunlenka
Přešla jsem sem na doporučení a jsem naprosto spokojená a sama doporučuji dále.
Když jsem se s paní doktorkou bavila o špatné zkušenosti s porodnicí v Podolí a že jsem jim dala zpětnou vazbu, paní doktorka mne pochválila a řekla, že zpětná vazba je třeba, že bez negativní zpětné vazby by se člověk nemohl nikdy zlepšovat, že se tím řídí i ona. A jde to vidět! Perfektní přístup nejen lékařky, ale i sester. Pacient je zde respektovaným klientem. Nic není problém.• • •
G
Gabriela
moc milá sestřička,dr.příjemná a komunikativni.při vyšetření podává info.Výborné vybavení ordinace a já jako samoživitelka dvou dětí ocenuji nizký roční poplatek.skvělá je možnost objednání přes internet.V čekárně jsem cekala pouhých 20minut.tak užasný přístup jsem nikde nezažila.Doporučuji!!!!!!
habinka
Už jak zde bylo napsáno, tak mi nejvíce vadilo, že je sesterna spojená s čekárnou a čekající pacientky vše slyší!!!!!!.....Jinak pí. Dr. je podle mého dobrá až na to, že mi vždy vnucuje nějaké doplňky stravy za nehorázné peníze.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Hanka
Kdyby to šlo, dám deset hvězdiček :-) Moderní vybavení ordinace, skvělý přístup k pacientům ze strany lékařky i sestry. Doporučuji!
stollova.r@seznam.cz
O paní doktorce Klímové mohu mluvit jen v superlativech, všem kdo potřebují gynekologické služby ji mohu jen doporučit. Je milá, krásná, vzdělaná.........
Navíc prostory a vybavení ambulance jsou luxusní , čekací doba minimální.Sestřička je také velmi vstřícná .
Co víc si přát?
Zkrátka co je znamenité, je vzácné..............
Mockrát děkuji Růžena• • •
Alenka
Paní doktorka je moc milá, velmi profesionální, z mé nedávné návštěvy jsem byla nadšená, krásné nové prostory. Velmi doporučuji, navíc je to na metru.