UNIMED

Tyršova 1470/9a, Jeseník 792 01

• H

Vždy jsem byla s ošetřením i přístupem velmi spokojena. A co se týká objednávek - myslím si, že šetří svým pacientům čas, který by jinak strávili zbytečným sezením v čekárně. Oceňuji také milý a ochotný přístup sestřičky, neb jak se říká v jedné pohádce - "sestra do pravá ruka doktora".

• Z

Chodím do ordinace doktora Slováčka 5 let a jsem maximálně spokojená. Nikdy nic nezanedbal, vždycky se snaží najít ten nejlepší způsob léčby. Vždy přesně popíše jak bude probíhat léčba, co se může vyskytnout a co by se naopak vyskytnout nemělo atp.... a umí naslouchat. Je to prostě profesionál a vždy se ke mně chová velmi pěkně.
    A sestřička je taktéž velmi dobrá a má skvělý přístup k pacientům. S lepší sestrou jsem se ještě nesetkala!

• V

Je velmi dobrý lékař a odborník, jsem spokojen, věřím, že tomu tak bude i nadále.

• Velice odborný přístup k pacientům, umí vyslechnout a poradit a hlavně léčit.

• MUDr.K.Slováček je velmi dobrý lékař,jsem s jeho přístupem velmi spokojen, v současné době je již trvale v Písečné s vyjímkou čtvrtečních ordinačních hodin, kdy ordinuje v Jeseníku.

• Velmi vstřícný, povídá si o problému s vámi, komentuje průběh vyštření (např. u sonografie).

• Jako lékař je určitě dobrý, ale pokud mu není někdo sympatický, dokáže být nepříjemný a arogantní.

• prostě nej

• velmi dobry lekař jen mne zklamal že je ve Vidnavě ale budu za nim dojiždět za to mi to stojí

• JE TO VELMI DOBRY KARDIOLOG JSEM VELMY SPOKOJENA.ČONKOVA