MUDr. Karel Opichal

Zubař Více

Drahanovice 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

č.d. 4, Drahanovice 78343

Velice vstřícný přístup, ačkoliv nejsem jeho pacient, na žádost o akutní ošetření (na rozdíl od jiných) reagoval kladně, vyšetřil, vytrhl, zamával. (y)

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

• E

Pan doktor je super .Profesional lekar a uprimne dobry clovek.Vzdy se k nemu tesim....a to neni zcela bezne ,vsak to znate....

• jiné místo Jiný  •

• Nejlepší zubař,kterého svět stvořil.Jeho práce je bezbolestná a rád se k němu vracím.V jeho péči se cítím bezpečně.

• Z

Celá naše rodina je v péči pana doktora. Jsme všichni velmi spokojeni,ošetření je vždy minimálně bolestivé a precizní. Pan doktor je perfekcionista. Děkujeme ! Žuffovi

• G

Přijde mi, jakoby se tu všichni bavili o jiném zubaři. To že je člověk ukecaný a píchne vám před zákrokem injekci (a to ještě špatně, tak že se týden nemůžete normálně najíst), nedělá z nikoho dobrého zubaře. Možná pokud k němu vůbec nechodíte, nebo máte úplně zdravý chrup, popřípadně vám již stihl všechny zuby nahradit protézou, tak ho můžete považovat za dobrého zubaře.

Pár zubařů jsem za svůj život vystřídal, ale lepšího stomatologa jsem nepotkal. Člověk obecně většinou nechodí k zubaři moc rád, ale tohoto odborníka si vážím a jdu k němu vždy rád s jakýmkoli zubním problémem, protože vím, že mi pomůže.

• Top zubař v Olomouci! Celá moje rodina chodí k panu doktorovi a maximální spokojenost!
    Umí pacienta nejenom ošetřit a ještě mu dodá super náladu na celý den.Nová sestra velice příjemná, jako Martina.
    Děkuji pane doktore.

• Výborný lékař- doporučuji

• Doporučiji,ochotný,pečlivý a se smyslem pro humor, cež se u zubaře cení

• ujde