Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíZkušenosti
O mně
Karel
Výborný doktor i člověk.Ordinuje bez arogance a povýšenosti.Takovým doktorům platím poplatek rád.
Velmi dobry lekar
velmi příjemný a schopný lékař
Opravdu výborný lékař, který bere ohledy i na sportovce :-)
Jája
Vynikající lékař, prima osobnost, citlivý s pacientem jedná na úrovni. V ordinaci provádí nejen běžné chirurgické zákroky, ale pacienti mohou využít i mnohé nadstandartní metody léčby. Všem vřele doporučují!
Výborný člověk a lékař.Vše náležitě vysvětlí a dobře provede.Doporučuji všem,kteří potřebují ambulantní chirurgický zákrok.
Hronová Veronika
Skvělý lékař a člověk v jedné osobě. Naprosto profesionální přístup k pacientům, což se nedá říci o všech lékařích. Jsem s panem doktorem maximálně spokojená a určitě ho doporučuji i ostatním.
Karel
Ztotožńuji se s předešlou pisatelkou.Umí naslouchat,dá se s ním diskutovat a přitom vás výborně,odborně vyšetří a ošetří.Jsem jeho stálým pacientem,děkuji mu a doporučuji.
Skvěly lekař a člověk
Zakeca vas tak,že zapomenete na bolest ,ktera vas sužuje a on mezi tim šikovně a rychle vykona svou praci.
Vřele doporučuji.
M.Lyubka
O mně
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.