MUDr. Josef Jakubík

Zlaté Hory 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

Wolkerova 533, Zlaté Hory 79376

• G

Dnes jsem u něj byla na spravování zubu, práci odvedl přesně, perfektně, bezbolestně a ještě uměl v nepříjemných chvílích povzbudit :) takového stomatologa aby člověk hledal! Nikdy bych neměnila.

• Z

po zkušenostech u jiných zubařů bych v životě neměnila!maximální spokojenost je samozřejmostí, nemluvě o finanční časti....příjemný, zkušený, vždy provede svou práci jak má!! nikdy jsem se netěšila k zubaři,dokud jsem nepřešla do Zlatých hor k Panu Jakubíkovi, doufám že bude mým zubům dělat radost ještě dlouhá léta :)!!!

• V

Nikdy jsem neměla strach ze zubařů. Pan doktor mi vyvrtal dva zuby najednou a objednal mě na další návštěvu, s informací, že mám další kazy. Po této návštěvě jsem si našla jiného lékaře a ten mi řekl, že žádné kazy nemám. S vyvrtanými zuby od tohoto pana doktora mám dodnes velké problémy.

Já si nemohu stěžovat na nic jsme velice spokojená od malička k němu chodím a neměnila bych !

• Když jsem začala chodit k panu doktorovi Jakubíkovi,začal mi spravovat zoubky pomalu,ale jistě a spravil tak to co jiný zubař/ka nedokázali za celý rok.Děkuji pane doktore,co já si tady bez Vás v Praze počnu,budu muset si vždycky udělat výlet do Zlatých hor, i kdybych těch 300 km měla jet v bolesti!

• Pan doktor Jakubík je v našem městě legendou. Sjíždějí se za ním pacienti z širokého okolí. Osobní zkušenosti mám jen ty nejlepší - vždy vyjde vstříc, je trpělivý a umí povzbudit i v nepříjemných chvilkách.

• Super zubař i přes mou paniku jediný ze zubařů ke kterému se odvážím.Vždy přiraví pacienta na to co bude následovat a hlavně co zpraví to drží.

• V

Pan doktor se skutečně řadí mezi vzácné výjimky v našem lékařství. Je vždy ochotný člověku
    pomoci a poradit.Mohu mu naprosto důvěřovat, že vymyslí vždy tu nejlepší variantu pro moje zuby.Mohu jen potvrdit, že jeho plomby skutečně drží jak přibité / a to i 30 let /.
    Kdybych nevěděla, že se věnuje i sportu, myslela bych, že jeho povolání je jeho koníčkem.
    Pane doktore díky, že jste!

Pan doktor je vynikající stomatolog,nemá konkurenci,chodím k němu od 10let a jsem maximálně spokojená,chodíme k němu celá rodina a moc si ho vážíme!Vždy si ví rady,vždy pomůže a nikdy se nám nestalo,že by nás odmítl,byť čekárna byla plná pacientů.Nikdy není nervózní a práce mu jde od ruky.Je to pan DOKTOR a je nej,nej,nej.Přejeme hodně zdraví a děkuji za celou naši rodinu!

• Souhlasím s předchozím komentářem. Rovněž jsem musel změnit stomatologa z důvodu změny bydliště a úroveň současného lékaře se s profesionalitou Dr. Jakubíka nedá srovnat.