Komenského 306, Náměšť na Hané 78344
David
Byl jsem opakovaně nespokojen se způsoby léčby i s nešikovnou diagnostikou. Některé následky mám dodnes. A komunikace taky jak s dobytkem. Takže nee
• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
příjemný, ochotný, sympatický. Nikdy jsem neměla sebemenší problém. Vždy, když si není jistý, raději pošle na odborné vyšetření. Chodíme k němu celá rodina :-))
Je prostě v pohodě.
"Pan doktor" bohužel ordinuje podle toho jak koho má v oblibě. Podkud "znáte" svoji diagnozu pak je to nejlepší lékař v okolí dokonce je tak hodný,že léky má i v ordinaci.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
R
rodina O.
Péče, kterou poskytuje pan doktor mně a mé rodině , je opravdu na vysoké úrovni a je k nezaplacení...pan doktor je velice schopný a ochotný člověk. Ordinační doba také nemá chybu, obzvláště pro pracující. Znáte nějakého jiného lékaře, který ordinuje v pátek až do sedmi večer? Pan doktor je prostě takový prototyp ideálního lékaře. Nehledě na to, že zaměstnává výbornou sestřičku- tak dobře jako ona neumí brát krve nikdo v kraji. Tímto vám moc děkuji za celou rodinu za dosavadní péči
***Danddy***náměštsko
nejlepší doktor široko daleko,ochotný,milý,usměvavý,na vysoké odborné úrovni.
pacientka z Náměště
Pan doktor Husička je v první řadě kvalifikovaný lékař. Navíc je velice příjemný, sympatický a ochotný vždy pomoci. Vždy mi naordinoval správnou léčbu, nemůžu si na nic stěžovat. Mužů jen doporučit dál
Paní Ludmila
Dobrý den. Pacientkou pana doktora Husičky jsem už spoustu let. Jezdím k němu z Olomouce a nemůžu si rozhodně na nic stěžovat. Neměnila bych. Pan doktor je velice příjemný, vždy mi pomůže a navíc mi velice vyhovuje jeho ordinační doba, jak už bylo zmíněno v příspěvku níže. Děkuji pane doktore
Kateřina
Velice příjemný, ochotný, obětavý a hlavně kvalifikovaný lékař...prostě lekář na svém místě! Vždy se snaží pomoci a nenechá vás nikdy na holičkách. V případě potřeby zajede i na návštěvu,i když je časově vytížen, udělá si čas. Chodíme k němu celá rodina a ještě nikdy se nám nestalo, že bychom byli nepsokojení. Vždy naši nemoc správně diagnostikoval a naordinoval nám správnou léčbu...nemáme důvod měnit lékaře. Jen tak dál,pane doktore!
Magdalena,Senice na Hané
Pan doktor je velmi příjemný,ale moc "zrychlený".Než stihnu vyřknout všechny své trable už čekám u sestřičky na orazítkování receptů.Po odborné stránce hodnotím na výbornou.Jen ordinace a čekárna by mohly být trochu moderněji a veseleji zařízené...