MUDr. Jitka Ryndová

Plicní lékař Více

Mnichovo Hradiště 1 adresa

Amb. tuberkulozy a respiračních nemocí

J.Švermy 395, Mnichovo Hradiště 29501

Nedoporučuji!Otřesné jednání,empatie žádná.Paní doktorka není schopná klidné debaty,zvyšuje hlas a chová se příšerně.Nechápu proč pracuje s lidmi když je nesnáší.Je mi z toho smutno.Moje vážně nemocná maminka odcházela s pláčem.

• jiné místo Jiný  •

empatie nula, kvůli tomu jsem na další kontrolu pro prý nutný inhalátor který údajně nikdy nemohu vysadit už nešel, plánoval navštívit jiného lékaře, jenže k tomu díky bohu a mé lenosti nedošlo. Za celých 6 let od toho nikdy žádný problém bez inhalátoru nenastal. Spíš mi připadá jako záměrné udržování pacientů. Takže vlastně díky té aroganci jsem v pohodě.

• B

Nepříjemná, povýšená, pohrdavá, nikdy nic podobného nezažil. Pozitivní pouze, že díky tomu jsem tam přestal chodit a tím i zjistil, že ten pravidelně předepisovaný Flutiform vůbec nepotřebuji. Už několik let, pouze ten negativní pocit zůstal. Úplný opak příjemná sestra.

• Amb. tuberkulozy a respiračních nemocí Jiný  •

Arogance. Má jen svůj názor a vše ostatní je špatně. Už nikdy více.
    Někdy je lepší zkusit mít trochu empatie a naslouchat i dalším názorům.
    Občas je dobré zamyslet se nad svám chováním k pacientům.

• Amb. tuberkulozy a respiračních nemocí Jiný  •

Jsou skvělý tým jak paní doktorka tak sestřička,perfektní jednání,profesionální péče a i po lidské stránce velice seriozní přístup k pacientům. Josef N

• Amb. tuberkulozy a respiračních nemocí Kontrola  •

• Paní doktorka na mne působí jako profík a specialista, který nikdy nic nepodcení nevynechá žádný test, rentgen atd. a navíc vše vysvětlí.

• S

Kdyby vsichni lekari lecili jako pani dr Ryndová bo by nam na svete skvele. Pani doktorko moc dekuju a preju jen vsechno nej.
    Tesla štěpán

• můžu jenom doporučit! moc ochotný personál a bez problémů mi udělaly vyšetření které mi můj praktický lékař odmítal udělat.

• Příjemná, seriózní a věci znalá lékařka, pomohla, poradila. Doporučuji.

• Nepříjemná, povýšené jednání, jediné plus je příjemná paní sestřička...