MUDr. Jiří Vácha

Otvovice 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

č.d. 220, Otvovice 27327

• T

Zde rozhodně odpovídá hodnocení velmi dobrý, výborný. Toto je lékař, kteří má maximální snahu člověka skutečně trvale vyléčit a navíc mu vysvětlit, jak je možné toho docílit a jak se na tom člověk sám musí podílet. (na rozdíl od jiných, kteří léčí celý život množstvím chemických přípravků a nikdy nevyléčí) Zde je viditelný skutečný zájem o člověka a příjemný lidský přístup. Vysoce cením možnost volby alternativních nechemických léčivých přípravků i rady v oblasti stravy. Toto je správný lékař i pro budoucnost, kde bude více zřejmé, že tělo je třeba především vyčistit od jedů a dalších nečistot všeho typu.

• T

nejlepší.

• S tímto lékařem nemám z kladenské pohotovosti nejlepší zkušenost.
    Se sestrou na sebe dělá za zády pacientů úšklebky, které si každý všimnuvší pacient může vztáhnout na svoji osobu, je absolutně nekomunikativní, možná hloubavý, což v závěru může být i pro dobro věci, ale každopádně, pokud s Vámi lékař během vyšetření nepromluví o problému, nesdělí Vám na závěr, k jaké diagnose došel, co předepisuje za léky apod., na pacienta to působí opravdu zvláštním a ne příliš důvěryhodným dojmem.
    Měla jsem v posledních letech v ordinacích jiných lékařů pocit, že dobu, kdy lékař bere svého pacienta jako "lahev s limonádou, kterou je třeba před uzavřením vizuelně zkontrolovat", jsme už překonali....
    Tento lékař mě nepřesvědčil.
    Možná je dobrý v medicíně, to nemohu z jedné návštěvy na pohotovosti posoudit, ale v přístupu k pacientovi jako člověku, u mě propadl.
    Já nedoporučuji.

• Mám velmi dobré zkušenosti. Nemám ráda chemii a léky a líbilo se mi, že člověk u něj může najít alternativní přístup. Získala jsem od něho spoustu dobrých rad a inspiroval mě k větší zodpovědnosti za své zdraví. Souhlasím s tím, že je vstřícný a ochotný, že mu na lidech záleží, a že o věcech přemýšlí a snaží se najít nejlepší řešení. Jen je škoda, že nemá ordinaci někde v Praze.

• I

Velice milý pan doktor,vstřícný a ochotný

• O

Souhlasím s hodnocením p. Kallisty, komunikativní, atd.
    Vyřešil můj letoucí problém jedním práškem, místo těch hodně co jsem musela brát a je mi fain.Tento lékař má moji důvěru.

• R

Velmi dobrý internista, komunikativní, snažící se přijít věci na kloub a pomoci! Vřele doporučuji.