MUDr. Jiří Šváb

č.d. 124, Jakartovice 74753

Praktický lékař pro dospělé

č.d. 187, Litultovice 74755

• T

Pan doktor Šváb je můj nejoblíbenější lékař ze všech a rozhodně bych nikdy neměnila a nemám mu co vyčítat! Umí člověka uklidnit, snaží si nic nezanedbat a vždy hledá nejlepší řešení.

• A

Jsem s ním absolutně nespokojena. A bohužel nejsem jediná, stěžuje si na něj plno lidí. Když mu předám papíry od odborných lékařů, tak se mi stalo, že tyto papíry znehodnotil a vytvořil si svou diagnózu. Doufám, že si, co nejdříve najdu lepšího praktického doktora. Pokud k němu někdo chcete přejít, doporučuji ruce pryč.

• je dobrý

Lze se objednat telefonicky,bez delšího čekání v ordinaci. Při vyšetření nespěchá a valmi se zajímá o zdravotní stav. Bez problémů doporučuje vyšetření u odborníků a je kdykoliv k dispozici i mimo ordinační hodiny. Má mou plnou důvěru a rád ho doporučuji i svýn známým i rodinným příslušníkům,kteří jsou rovněž velmi spokojeni.

• S

Výborný diagnostik, pečlivý a zodpovědný, vřele doporučuji.