č.d. 262, Libštát 51203
I
I.S.
Pana doktora mužů jen doporučit. Je milý, vše vysvětlí a pomůže.
Pavlína K.
Pan doktor mi poskytl akutní ošetření při bolesti. Velmi pečlivě vše prohlédl, udělal RTG a provedl nejnutnější zákroky. Příjemně mne překvapil jeho přístup a snaha pomoci, které si moc vážím! Lékaře mile ráda doporučuji.
E
Eliška Lemaková
Velmi doporučujeme, celá rodina. Chodíme k p. JUZOVI celé roky a vždy super práce, přístup a bezbolestné zákroky. Nyní i plus je platba kartou. Děkujeme.
Agáta
Zubaře nedoporučuji. Při návštěvě nového stomatologa jsem si připadala jako neandrtálec. Nestačila jsem se divit. Po tomto zubaři mi v puse zůstaly skryté kazy zapláclé plombou, zažloutlé bílé plomby v důsledku špatné aplikace, atd.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Á
Ála
Skvělý doktor, perfektní péče - doktor, kterého bych přála každému. Se sestřičkou tvoří skvělý tým, člověk od nich odchází vždy s dobrou náladou a s úsměvem na rtech. Vřele doporučuji!!!!!
Výborný stomatolog. S jeho prací i přístupem jsem velice spokojen.
Pan doktor je naprosto úžasný... šikovný, příjemný, hodný, vtipný atd.. Opravdu mohu mluvit jen v samých superlativech.
A sestřička je také skvělá...příjemná, vstřícná, šikovná.
Nejen, že už se konečne nebojím chodit k zubaři, ale já se tam dokonce i těším (v životě bych nevěřila, že tohle někdy můžu napsat, neboť já jsem měla panickou hrůzu ze zubaře), protože mi tam vždy zvednou i náladu :-)
Takže mohu jen doporučit!!!
Všem přeji krásný den. Lenka.• • •
Zásluhou p.doktora Juzy nemám strach z návštěvy zubaře,je opravdu moc šikovný a ochotný,díky
C
cukrouš