Pražská 38, Dobříš 263 01
O
O.H.
Musím souhlasit s ostatními komentáři. Pan doktor je chápavý, vstřícný a snaží se pacientovi pomoci a to i v případě, že musí suplovat práci praktického lékaře s opačným přístupem, který po půl roku trvající zvýšené teplotě umí naordinovat jen Ibalgin. Pan doktor zjistil příčinu, i když úplně nespadala do jeho oboru a hlavně mi pomohl. Po půl roce jsem se opět cítil jako zdravý člověk. Jednou bych chtěl najít praktického lékaře, který by měl takový přístup k pacientům. Nemusel bych pak otravovat specialisty, zatěžovat je zdravotním problémem mimo jejich obor, a obírat je o čas, který by mohli věnovat svým pacientům. Moc děkuji. O.H.
• Poliklinika Dobříš • Jiný •
Moravec M.
Na plicní jsem dlouhá léta odmítal chodit. S nástupem pana doktora se naopak na další prohlídku těším. Nemám s ním jediný problém, ve všech ohledech je to člověk na svém místě, proto plné hodnocení.
• jiné místo • Jiný •
fialka
Chci velmi ocenit vstřícnost vzít v podstatě celé město, jelikož druhé místo v Příbrami není s oblibou navštěvované a třetí je prozatím volné, skromnost a snahu se problémem zabývat....nabídnout možnosti, co to asi je a neléčit od boku....velmi obdivuji tuto snahu pana doktora vč. toho, že zde vládne klid a pohoda, i když zrovna někdo ještě dělá binec v čekárně....
• jiné místo • •
Váš účet byl odstraněn
Pan MUDr Jiří Gutwirth je specialista na plicní choroby. Po telefonu vstřícný, ale v léčbě z mého pohledu nezodpovědný. Nikdo nejsme na 100 procent. Pokud ale uděláme chybu, měli bychom se alespoň omluvit. Nedoporučuji. N.Mikešová
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
R
R.Oktábcová
Pan MUDr.J.Gutwirth je velmi erudovaný,schopný,pečlivý lékař,znalý problematiky,a neustále se vzdělávající.Má nesmírně citlivý přístup k pacientovi,s velkou dávkou empatie.Vřele doporučuji jako lékaře jak chorob plicních,tak i interních.