Revoluční 2, Rohatec 69601
super
Je nový rok,tak začněme bez emocí.Přiznám se, že jsem autorem jednoho kladného hodnocení paní doktorky,a to z těchto důvodů. Není fér, když potřebuje jeden člověk třikrát po sobě (je to patrné z jeho značky)ventilovat nespokojenost s poplatky takovým způsobem. Druhý důvod je ten, že v rozhodujících momentech kdy jde do tuhého, mám osobní zkušenost ještě z doby působení paní doktorky v nemocnici a včasným určením diagnozy zachránila život mému příteli. To pokládám za pdstatné. Jsem od té doby jejím pacientem a velmi spokojeným. Neřešte svůj splín tak jak Jura ve Slovácku sa nesúdí - ať si tý saně strčí někam!
Č
Čevelová Lucie
Musím se paní doktorky zastat. Ač mě jiné lékařky tvrdily, že mi nic není a jsem jen přecitlivělá, tak paní doktorka mi zjistila dosti závažnou srdeční aritmii. Jakmile se podívala na EKG, tak už to byl fofr. Do nemocnice na JIP a pak do Brna na ablaci. Moc paní doktorce děkuji.
Monika
Je mi líto důchodců kteří k ní chodí protože to k ní mají nejblíž.Dojdou,zaplatí napíše jim spoustu léků,které jim nedělají dobře a nijak to neřeší.Já sama jsem tam loni byla co chvíli s nateklím krkem a vždy jsem dostala ty stejné antibiotika a žádné další vyšetření my nechtěla udělat,musela jsem si o něj říct.A taky ta doba než přijdete na řadu je hrozná.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
T
Tonda
Nevím která kategorie paní doktorku doposud hodnotila.Já mám zkušenosti jen vynikající.
Pozorná,ochotná a v naší rodině je ještě v paměti jako lékař,který za svého působení v nemocnici zachránil život!A ty poplatky nevymyslela ona.
B
backůrek
Ujde, vyslechne, poradí, je důsledná. Jen ty poplatky chce i za pouhý pozdrav bez vyšetření - škoda.