Konzultace online • 850 Kč
Psychologické poradenství • 850 Kč
Způsoby platby: Bankovní převod
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
Nejpozději 30 minut před návštěvou obdržíte SMS a e-mail s odkazem na zahájení online konzultace. Připojení bude možné pomocí prohlížeče v telefonu nebo na počítači.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
O mně
Přeji hezký den a dovolím se Vám trochu představit.
Jmenuji se Jaroslava Vojtěchová, vystudovala jsem jednooborovou psychologii na Jiho...
Ukončené školy
- Psychologie - Mgr. (Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o.)
- Psychologie - Bc. (Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích)
Znalost jazyků
850 Kč
Online konzultace
2 názory pacientů
T.D.
Paní psycholožka je velmi milá,vstřícná a laskavá. Velmi mi pomohla. Byla a jsem velice spokojená a určitě budu pokračovat ve spolupráci s ní. Děkuji!
Vojta Dvořák
Mám za sebou 2 konzultace, po kterých jsem se cítil znatelně líp. Empatická paní, která umí poradit.
O mně
Přeji hezký den a dovolím se Vám trochu představit.
Ukončené školy
- Psychologie - Mgr. (Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o.)
- Psychologie - Bc. (Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích)
Znalost jazyků
- Čeština