Červené Janovice 28542
3 názory
MJ
Maminka byla po operaci páteře a potřebovala napsat na doporučení Nemocnice Homolka do rehabilitačního ústavu. Nejprve se doktorka zmahala, že to nejde atd... Po důrazu na to ze chceme zprávy a dojdeme k reviznímu lékaři k pojišťovně, tak to najednou šlo. Bohužel to není konec. Když jsme měli dojeli pro zprávu, tak paní doktorka jí omylem zaslala na jinou svojí ordinaci, takže z pořádnou domů (podotýkám, že to maminka prodělala se mnou cestu, samozřejmě ležet v autě "operace plotýnek "), dnes jsme teda jeli vyzvednout zprávu na návrh léčby. A máme ji. Bohužel chybí věci. Osobně se jí dovazeli propouštěcí zprávy, které po důrazu na ni (což už bylo i na mě dost), že chybí a nedostala je. Nakonec z paní doktorky vypadlo, že je někde ztratila! Nebudu psát sprostě, ale asi většina by vybuchla. No nic, ještě že mám kopie. To není opět vše! Když už i rehabilitačního centra po telefonním rozhovoru zdělili, ať paní doktorka napíše do návrhu dve léčebny, z důvodu obsazenosti a následnému znovuvyplnovani revizniho lékaře naše paní doktorka (co myslíte?) ano napíše jen jednu léčebnou a to nepočítám že úplně jinou. Je mi to už jedno kam maminku odvezou, ale ať to klapne. Tak to je má zkušenost.
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Karel
Velmi špatný diagnostik. Nedoporučuji.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
KH
Velmi špatný diagnostik. Nedoporučuji.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní