MUDr. Jaroslava Novotná

Přiblížit mapu
Sam. ordinace PL - stomatologa

nám. J. Haška 244, Chroustovice

Přiblížit mapu

Nejlepší stomatolog, u jakého jsem kdy byl.Skutečný profesionál.Vždy vysvětlí, co jak dělá, proč to dělá, jsou-li možné nějaké alternativy či vylepšení, navrhne a nechá na vás jak se rozmyslíte.

Dobrý den, paní doktorka je hodně velký profesionál!!! Ač mám obrovský strach ze všech zubařů, tak u paní doktorky se cítím bezpečně!!! Vše pečlivě vysvětlí a já se nebojím!!!
Klobouk dolů, PANÍ DOKTORKO!!!!

Jen chválit , nejlepší zubarka co znám chodí tam i pritel a můžeme s úsměvem do čekárny a nebojime se a s radostí i odcházíme. ..

Š

Paní doktorka je pečlivá a o zuby se stará s brilantní profesionalitou ve své moderně zařízené ordinaci. Nebojím se pravidelných preventivních prohlídek.

Nejlepší zubařka, kterou můžu všem doporučit. Je pečlivá, vstřícná, milá, hodná a na víc pozitiv již bohužel nemám slovních kapacit :)

S klidným svědomím konečně můžu říct, že k zubaři nechodím se strachem. Profesionální přístup. Paní doktorka vše vysvětlí, ukáže a pacientovi se opravdu věnuje!

Nejlepší zubařka, ke které jsem kdy chodila....konečně se nebojím. Profesionální i lidský přístup.

Velmi dobra zubarka.

Vyzkoušela jsem už několik zubařů a paní doktorka je opravdu nejlepší! nemohu ji vytknout opravdu vůbec nic!!!

Jaruška je moje zubka, nebolí mě moje hubka!!! je skvělá, šikovná a úúúúžasná!!!