č.d. 1, Hovězí 75601
4 názory
Muchová Monika
Hele za nás super zkušený doktor snaží se vždy pomoct a najít pro nás nejlepší řešení každého problému dá na ozkoušené metody. Klasické rady na které nedaly dopustit naše babičky. Stará škola a doktor který fakt ví o čem mluví když něco říká ne jak kdejaký mladý rádoby “pediatr” který sotva dokončil školu a myslí si jak všechno neví
• Praktický lékař pro děti a dorost • Jiný •
G
guest
prijdete a "chces omluvenku??" "ne ja jsem nemocna!" "a kolik dni chces byt doma??" "ale ja jsem nemocnaaa!!"
Od pana Kováře jsem odešla už před lety. Nevyhoval mi jeho způsob léčení jakékoli nemoci (´Teď řádí střevní chřipka, antibiotika, týden doma, dva týdny necvičit.´) Odmítl předat nové lékařce mou dokumentaci a celý můj život shrnul na jeden malý lísteček. S tím se ještě smířím. Jenže nyní moje dokumentace není k nalezení. Prý byla někam odeslána, ale nikdo neví kam.
Jsem ráda, že s tímto pánem už nemusím přicházet do kontaktu.• • •
Tenhle pán není doktor,diagnózu neumí poznat, umí na vše dítěti jen předepsat paralen a kapky proti kašli.Vyšetřit dítě je pro něho zbytečnost.Ještě,že už u něho nejsme. Nikomu nedoporučuji.