MUDr. Jana Zámečníková

Praktický lékař Více

Snědovice 1 adresa

Ord. praktického lékaře pro dospělé

Obecní úřad, Snědovice

• Velice ochotná a pečlivá doktorka, doktor-ka který Vás vyšetří za 1 minutu nemůže být dobrý-á. Pečlivost je pro mě přednější než čas jezdíme za ní s celou rodinou 140km což je přes dvě hodiny v autě tak se nezblázním čekat hodinu v čekárně. Bohužel když jsem čekal v čekárně tak jsem byl zděšen chováním (konkrétně v Hoštce) chováním pacientů hlavně důchodců kteří mají času dost a jsou sprostý jak dlaždiči.A přesto i na tokový pacienti je doktorka milá a vždy usměvavá, nechápu kde tolik energie bere.
    Přeji hodně takových doktorů a doktorek do našeho zdravotnictví.
    Přeji hezký den.

• Jsem u paní doktorky bezmála 20 let a i když jsem musela párkrát k jinému lékaři,např. k podnikovému,nebo na vstupní prohlídku,vždy jsem se ráda vrátila k p. Zámečníkové.Měnit v žádném případě nebudu,i když jsem už z jiného kraje stojí mi za to,přijet za ní do ordinace.Hlídá si očkování i preventivní prohlídky a je vždy vstřícná a laskavá.Nejde opomenout ani její vzdělání v homeopatii.

• Lepšího lékaře neznám. Nikdy bych neměnila! Za těch pár let, co jsem její pacientkou, si získala mou absolutní důvěru.

• Paní doktorka má velmi pěkný přístup k pacientům.Musela jsem využít její ordinace, kdyz jsem byla vloni na operaci páteře v Ústí n. Labem.Její klidný, pohodový a hlavně lidský přístup je úžasný. Děkuji ještě jednou a přeji sobě i ostatním pacientům více takových skvělých lékařů. pacientka z Moravy

• Paní doktorka je V každé situaci velm příjemná,ochotá a svědomitá.

• V

Paní doktorka Zámečníková opravdu nedodržuje pracovní dobu, jak napsal jakýsi "hodnotitel" Tomáš, ovšem v tom smyslu, že není výjimkou, že ji naleznete v ordinaci i dvě hodiny přes ordinační dobu. Žádného pacienta nevyšetří povrchně, JE JEDEN Z NEJSVĚDOMITĚJŠÍCH DOKTORŮ, JAKÉHO JSEM POZNAL. Řekl bych, že její jedinou chybou je, že sama sobě nakládá víc, než je jedinec schopen trvale a dlouhodobě unést. Můžeme být jen rádi, že ji máme a přát si, aby vydržela...

• R

Musím říci, že jsem se ještě nikdy, ale opravdu nikdy nesetkala s tak odpovědným přístupem k pacientovi. Nejen, že se mi paní doktorka věnovala po odborné stránce, ale především vyšetření proběhlo v klidu a s úsměvem a já jsem odcházela s pocitem, že je o mě dobře postaráno a že se k ní mohu, pokud budu něco potřebovat bez obav vracet. V dnešní hektické době, je odbornost,porozumění a vstřícné chování lékaře cenná deviza.

Vřele doporučuji a s nejlepším svědomím,protože tak svědomitou a ochotnou lékařku hned tak nenajdete. Myslím,že jsem měl tu čest navštívit dost doktorů,takže můžu porovnávat,ale takovou doktorku budete těžko hledat. Je prostě nejlepší.

• D

IP: GE.KDK.KD.FFGAutor: ~Tomáš [dodano 2008-11-07 19:34:57]
    Hodnocení:NedoporučujiŠpatný praktický lékař
    Komentář:Paní doktorka nedodržuje pracovní dobu a nemá přehled za co se vybírá... Chce peníze i za recept

Reaguji na prispevek tady Tomase... pekna blbost... vybira se pouze 30,- a za recept se u Dr.Zámečníkové nikdy neplatilo!

A co se tyka pracovni doby,tak to bude zpusobeno asi tim,ze ma Dr. 3 ordinace a navic objizdi jeste lidi,co se nemohou dostat do ordinace samotni... a kdyz uz jsme u toho,ze prichazi do ordinace pozdeji a ze se na ni musi cekat,pripiste sem priste i to,ze neodchazi z prace v cas,jak by mela,ale zustava dyl... a navic,je to jedined lekar,kteremu neni za problem,kdyz je treba prijet i k Vam domu,kdyz ji potrebujete a zavolate ji...a to mi verte,lekaru znam hodne,pracuji v nemocnici... To jen pro ty,kteri si neustale na neco stezuji...
    A navic,mate - li s Dr.Zamecnikovou problem (a to bych se divila) mate moznost prejit k jinemu lekari... a pochybuji,ze bude tak precizni jako je Dr.Zámečníková

Nejlepší lékař, kterého znám.