Jana Muzikářová

Pediatr Více

Pustiměř 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost

č.d. 54, Pustiměř 68321

• jsem velmi spokojená chodila jsem k této doktorce i já jako malá a ted i moje děti vřele doporučuji :-))

• Lékařka s dlouholetou praxí, která není schopná podle symptomů a pohledu do úst zdiagnostikovat rozštěp měkkého patra, by měla svůj diplom vrátit a živit se užitečněji. Dítě měla již dávno odeslat k odbornému vyšetření, neboť se u něj zjistilo velké množství chorob a díky péči lékařky i zanedbaný zdravotní stav. Včasné genetické vyšetření, by chyby odhalilo, stejně jako u matky, jež byla také odmala její pacientkou.

• A

jsme s dětmi velmi spokojeni. Nám nikdy antibiotika nenutila, právě naopak, takže nesouhlasím s názory, že tato lékařka léčí jen s pomocí atb. Vždy se mnou vše prokonzultovala a dala rady, které byly vždy na místě a účinné.

• T

Nejsem spokojen fakt hruza

• B

Paní doktorka velmi často v ordinaci nebyla a ordinovala jen její sestřička. Nevím, jak je to možné, ale i když jsem přišla s dítětem s vysokou horečkou, sestra nám poradila, at si koupím Paralen a toto se stávalo opakovaně. O ordinačních hodinách nemluvě. Ty 2 hodiny, co má být v ordinaci a pak není, raději jsem změnila paní doktorku a jsem spokojená.

• C

K paní doktorce chodíme již druhou generaci a jsem velmi spokojená,zbytečně nepředepisuje antibiotika a láčí přírodními léčivy.Vždy určí správnou diagnozu.Doporučuji.