MUDr. Jana Košťálková

Vestec 1 adresa

Stomatologická ordinace

Rovná 293, Vestec 25242

• N

K pani doktoce chodim jiz 14 let a jsem naprosto spokojena. Po celou tu dobu jsem ani jednou nebyla nespokojena. Je to skutecny profesional a verim ji! Kez by bylo takovych specialistu ve svem oboru vice!

• arogantní, neprofesionální, primitivní

• Asi nejlepší stomatolog na jakého jsem narazil. Jsme moc rád že jsem u ní registrován.

• Jsem u paní doktorky již několik let a jsem spokojený. Reakce na předchozí zprávy - řekl bych, že když Vám podá lékař ruku, musí si ji pak zbytečně umýt. Aby do Vašich úst nepřišly nečistoty. A když chce člověk něco vědět, tak se zeptá. Pokud na otázku odpověď nedostanu, pak si mohu anonymně stěžovat. Ne když mlčím. Viděl jsem i výstup jedné arogantní paní, která se dožadovala v ordinaci nějakých domkumentů. A paní doktorka reagovala dle mého názoru zbytečně schovívavě. Přestože paní byla slušně řečeno odporná...
    Michal

• K této paní zubařce chodím již od roku 1986. Je to skutečná profesionálka, která je navýši jak znalostmi tak zařízením ordinace a přístupem k pacientovi.

• Já jsem u paní doktorky spokojená. Chodíme k ní celá rodina již několik let. Přijde mi profesionální a pečlivá. A když se moje malé děti bály otevřít pusu tak je vozila na křesle, pouštěla vodu do kelímku atd., aby to braly jako zábavu.

• T

Vždy usměvavá, milá, profesionální. Chodíme k ní celá rodina a ještě jsme neměli žádný problém.