Kostelní 164, Velká Hleďsebe 35301
Pavla
Paní doktorka je naprosto skvělá, profesionální, jsem s ní naprosto spokojená. Jediné co mi vadí je sestřička, když má plnou čekárnu, je nepříjemná, ale co je vrchol, tak se mě ptá před celou čekárnou s čím jdu za paní doktorkou a pak mě volá podle toho problému, to je tak ponižující..
• Ambulance prakt. lékaře pro dospělé • •
Jana P.
Také se přidávám k tomu, že paní doktorka je bezvadná a máme štěstí v Hleďsebi, že ji máme. Ošetřila mne přesto, že nepatřím k jejím pacientům, byla velmi vstřícná.
Alena H.
Velmi spolehlivá paní doktorka.
F
Flo
Paní doktorka Kašparová patří mezi nejlepší lékaře, který mě kdy ošetřoval. Nenechala nic náhodě a nechala mě komplexně vyšetřit. Ihned obvolala všechny své kolegy a domluvila mi veškerou specializovanou péči.
Před třemi lety jsem se dostěhoval do Prahy ale u paní doktorky jsem zůstal. I za to dojíždění ona stojí :)• • •
Opravdu nejlepsi,vezme sy cas,y na Telefone,kdykolif muzu zavolat,se vsim se muzu sverit,a vim ze mne pani Doktorka dava Medikamenty ty ktere opravdu potrebuju.Moc jsem vdecna ze ji mame.
obětavá, hledající komplexní řešení přpadů
Marcela
Paní doktorka Kašparová je velmi milá a hlavně má opravdu velké znalosti. Je výborný diagnostik. Všem mohu doporučit.
JANA KAŠPAROVÁ? ŠPIČKOVÁ LÉKAŘKA, VÝBORNÁ ŽENA, NEUSTÁLE NA TELEFONU, POMŮŽE V KAŽDOU DENNÍ I NOČNÍ HODINU, KAŽDÝ I NEPRACOVNÍ DEN. ODBORNICE NA SVÉM MÍSTĚ. TATO LÉKAŘKA SE POVOLÁNÍ NEMINULA. DOPORUČUJI!
spokojený pacient
Bezkonfliktní odborná a milá doktorka.Jsem spokojen,doporučuji lidem nejen z Vel.HleĎsebe.
Poli
Jsem velice spokojená doporučuji