Tovární vrch 78, Doksy 47201
Sofie Novotná
Paní doktorka je pečlivá, má hodně pacientů, tudíž tam vyšetření trvá déle, jsou dlouhé čekací doby v čekárně, i když jste objednáni na určitý čas. Problém je, že sestra nezvedá telefon a tudíž se tam nelze dovolat. Ohl. doktorky mohu doporučit.
• Odborný oční lékař • kontrola zraku •
Lékařka VÝBORNÁ. Byl jsem ošetřován akutně.
Avšak hodnocení kazí její SESTRA, která byla nepříjemná, zamračená a nakonec při výběru regulačního poplatku (30,-), si vybírala bankovky, které přijímá a které ne a několikrát se skláněla a nahlížela mi do peněženky jestli jí nelžu.... jak vandrák. Platil jsem 20korunou a dvěma 5korunami -> takové bankovky prý nepřijímá! Musel jsem této bezcharakterní sestře zaplatit 500stovkou... na kterou mi vrátila hrst drobných....• • •
Skvělá lékařka!
Kdyby bylo takových více asi by naše zdravotnictví bylo nejlepší na světě.
Oční lékařka asi dobrá, ale sestra "na nic". Arogantní ženská, která se s Vámi nechce bavit. Při snaze se objednat na prohlídku mě odbyla s tím, že mám jít jinam a položila telefon, aniž bych domluvil. Takto si zdravotní služby nepředstavuji.
Jsem s p.Kabáčovou velmi spokojená.Už k ní chodím léta :-)
Amanda
Moc milá paní doktorka, řezala mi ječné zrno a ani to nebolelo a krásně se to zahojilo.Akorát setrička je poněkud náladová - mluvila na mě jak na "spratka" a tykala mi,ačkoliv se neznáme a ani když jsem podotkla, že jsem vdaná.Nakonec udělala chybu na neschopence a div na mě neřvala, že je to moje vina - až jí doktorka řekla,že se má pořádně podívat co píše:o)Děkuji paní doktorko.
Jiří Š, Hradčany
Odbornice ve své profesi, příjemná a velice ochotná lékařka s pečlivou péčí o pacienta. Jsem jejím pacientem již od roku 1993 a vždy jsem byl vyšetřen s maximální péčí. Díky jí
ale i dalším operativním zákrokům, ke kterým jsem byl odeslán dne vidím bez větších problémů.
Kéž by bylo možné se s tak solidní lékařkou potkávat i v jiných lékařských oborech.• • •
Výborná praktička. Příkladný a lidský přístup k pacientům.