MUDr. Jana Irsáková

Lichnov 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

č.d. 71, Lichnov

Zdeňka Lednická

S paní doktorkou jsem nadmíru spokojena. Vždy mi plně vyjde vstříc, poradí a pomůže.
    Při čtení názorů na paní doktorku mne ani nepřekvapuje, že žádný zautorů záporných
    hodnocení neměl odvahu se podepsat.
    Zdeňka Lednická, Vlčovice

• Paní doktorka je doktor se srdcem na pravém místě,pomůže,poradí a vždy hledá řešení jak s nemocí zatočit.

• Vůbec nedoporučuji - vždy mě odbyde s tím, že mi nic není..... a že bych se mohla zeptat na případné dotazy - taktéž nic, hned slyším: na shledanou (a to je vše, chce to mít hned z krku)

• Paní doktorka je vynikající

• Mám stejnou zkušenost jako autor přede mnou..
    Navštívila jsem jí na pohotovosti se silnou bolestí ucha. Po dlouhé přednášce, jak ucho funguje mi řekla něco ve stylu: "Kdyby vás to bolelo.." tak jsem jí řekla, že mě to bolí a že jí to říkám potřetí. Moc se divila. Prý kdybych měla problémy ať si zajdu za svou lékařkou (děkuji za radu za 90 Kč). Nakonec se z toho vyklubal zánět středního ucha a antibiotika.
    Nutno říci, že paní "doktorka" se ke mě celou dobu chovala jako k největšímu simulantovi, co ji po ránu ruší při siestě.

• Paní doktorka je velmi sympatická paní. Nic nenechává náhodě. Má příjemné vystupování, všechno vysvětlí...

• Paní doktorka je doktorkou se srdcem na pravém místě! Své zaměstnání bere jako poslaní,ne jako práci a tak to má být. Protože nemocní potřebuji léčit i duši a to paní doktorka Jana umí!!!!! Děkuji!

• dodáno 3.11.2009 Velmi dobrá paní doktorka, s tak pěkným přístupem k pacientovi jsem se ještě nesetkal. S nadřazeností a povýšeným chováním se u ní nesetkáte, jsem rád, že jsem konečně objevil takovou lékařku.

• I

S lepším doktorem jsem se ještě nesetkala,poradí s problémem ,je ochotná vždy pomoci a neexperimentuje.Takových schopných doktorů je moc málo.Přeji ji moc spokojených pacientů tak jako jsem já.Iveta Kučerová Mořkov

• Takových lékařů u nás moc není. Paní doktorka opravdu ví co dělá a nezkouší na pacientech žádné experimenty.
    Zuzana Pítrová